Đula Drini i Jelena Prole – (30. 03.)

i – (30. 03.)

Jednoglasnu pobedu je odnela Bosančeva takmičarka, Đula Drini koja se plasirala direktno u naredni krug.

Jedan od razloga za tako samouveren Đulin nastup bila je i podrška njene dvogodišnja ćerke Aline koja je sve vreme sa tatom bila u čuvenoj sobi emocija kod Voje Nedeljkovića.

-Podmladak je tu, to je to – prokomentarisao je Saša Popović.

Popović je najavio da će ovoga puta ograničiti komentare na 20 sekundi i dao reč Ceci Ražnatović.

-Dala sam Đuli prednost zato što mi je bila tačnija. Inače ste fantastične bile obe u takmičenju, dobile ste i po 6 poena, to je očigledno – rekla je Ceca i čestitala takmičarakama na odličnom nastupu, a slično mišljenje imala je i Viki Miljković.

- je presudio kod mene, Đula je bila ubedljivija – rekla je Violeta.

Snežana Đurišić je smatrala da je bolji izbor pesama ovoga puta imala Đula.

-Kandidatkinja broj jedan, teži program i pretačna. Kandidatkinja broj dva, bravo! – objasnila je Snežana.

Aleksandar Milić MIli uporedio je nastup prve kaniddatkinje sa njenim prethodnim pojavljivanjim i poručio da je napredak veliki.

-Đula, mnogo bolje nego prošli put. Mnogo više života, mnogo više emocije. Druga kandidatkinja bila je u prvoj pesmi fantastična. Druga pesma jednostavno nije za tebe. Mislim da Cecine pesme nisu za tebe – izneo je svoj stav Mili.

Da je ovo jedno vanserijsko izvođenje Đule Drini smatrao je i Dragan Kojić Keba, koji je pohvalio njen nastup, ali i mentora Dragana Stojkovića Bosanca.

-Otkako te slušam ovo je najbolje tvoje izvođenje, vidi se da je rađeno i pozdrav za tvog mentora – rekao je Keba, međutim direktor ga je odmah prekinuo.

-Neverovatno kao 20 sekundi brzo prođe – konstatovao je Popović i dao reč Đorđu Davidu:

-Kandidatkinja broj dva, mislim da je trebalo da dobiješ još neki glas, ali Đula, ono što si uradila u baražu, svaka čast! – rekao je Đorđe.

Na samom kraju reč su dali i mentori, a prvi komentar usledio je od Bosanca.

-Đula je u finalu, nema tu šta – rekao je Boske, a čestitkama se pridružila i Marija Šerifović koja se potom osvrnula na nastup svoje kandidatkinje Jelene Prole.

-Prva pesma koju si pevala, to je tvojih najboljih 2 minuta do sada u ovom takmičenju. Bori se u baražu – poručila je Marija svojoj kaniddatkinji.

You might also like