Dino Suljić i Rijad Rahmanović – (18. 05.)

i – (18. 05.)

Žiri je bio ujednačen u komentarima kada su hvalili oba takmičara, ali i objasnili zbog čega je odluka pala na Rahmanovića.

– Dino, žao mi je što ovo moram da kažem, ali Rijad je bio pitkiji, jasniji, saliveniji u akapeli. Kupio me je i razbio emotivno jer je potpuno ušao u ovu priču– rekao je David, dok je Sneža dodala da je baražno pevanje kod nje presudilo.

Ivana Peters jedina je koja je dala glas Dinu sa kojim je radila ranije na probama.

– Super ste bili, ali sam bila pristrasna jer sam radila dosta sa njim i sa Cecom i nisam bila objektivna. Najviše bih volela da sam mogla za obojicu, bilo je čupavo– rekla je Petersova.

Ipak, Rijad je ovog puta uspeo da oduševi i Dragana Stojkovića Bosanca koji važi za najstrožeg člana žirija.

– Rijad je dominirao naročito u natpevavanju. Dino, ruku na srce nisi ti za Harisa, drži se svog pravca. Rijade bio si bomba, dirnuo si me. Bio si na nivou– poručio je Boske.

Mili je priznao da je glasao za Rahmanovića jer je odabrao pesme koje mu leže, dok je kod Ani akapela promenila mišljenje.

– Da ne beše ovog akapela pevanja glasala bih za Dina. Rijad je bio nesiguran, ali se u akapeli pokazao- dodala je Bekuta.

Završnu reč imale su njihove mentorke koje nisu krile ponos.

– Hvala kolegama, konačno sam zadovoljna. Obojica ste bili fantastični, Rijade idemo dalje, borimo se– srećno je izjavila Viki.

– Mi smo napravili mali eksperiment, ali dalje ih nećemo praviti. Svakako sam preponosna, ti si moj brilijant u timu– poručila je Ceca Dinu.

You might also like