Dejan Dačević i Petar Krekić – (25. 05.) – ČETVRTFINALE

i – (25. 05.) –

Žiri je u svojim komentarima istakao da su obojica bili jako dobri, ali da je Petar pokazao više tokom takmičenja.

-Volim kako Petar peva, večeras mi je bio odličan, izbor pesama odličan, Deki standardan, ali za nekoga moramo da se odlučim, šta da radim – rekla je Ceca, dok se Mili nadovezao:

-Petre, ti si sigurno na vrhunskom nivou, ali kada se nalaziš tu, to je momenat kada moraš da radiš na sebi. Moraš da dođeš i do ostalih segmenata koje mora pevač da ima. Od početka, pa do sada ja nisam video tvoju grešku, ali je to sve sada na tom nivou, mora dalje.

Bosanac je u svom komentaru naglasio da Petar već dugo ima jedan problem na kome mora da poradi do narednog kruga.

-Ovde bi se moglo popričati, ali pošto nemamo vremena, oni su dva vrhunska kandidata. Bilo je teško odlučiti. Petre, imaš jedan problem i probaj da ga rešiš, pevaš legato, previše ravno, pogotovo Šumadija, ali probaj da popraviš, biće ti lakše – dodao je Bosanac, dok se Ana nadovezala:

-Dejane, da si moj takmičar ja ne znam šta bi ti dala da pevaš. Pevaš odlično, ali nikako da se desi nešto, fali nešto tu. Nema sugestivnosti. Petre, isto ovo mogu i tebi da kažem kao i Dejanu, ali te molim da otvaraš usta dok pevaš.

Marija Šerifović i Viki Miljković su kao mentorke zaključile da su ponosne na sve što su Dejan i Petar pokazali u takmičenju.

You might also like