Danijel Knežević i Vladan Manić – (17. 02.)

i – (17. 02.)

Danijel će se za svoje mesto u narednom krugu boriti u baražu, a pesme sa kojima se predstavio prošle večeri „Med sa tvojih usana“ i „Moje sunce“ izazvale su čuđenje kod Viki Miljković.

– Vladane bio si dobar, druga pesma je bila bolja, u prvoj si se šunjao ali dobar si bio. Danijele, pogrešan izbor pesama i nisi se najbolje snašao– rekla je Marija na koju se nadovezala Viki.

– To mislimo svi. Danijele. Gde nađe ove pesme? Ja koja sve živo znam i pratim narodnjake, ja nikad ovo čula nisam ni prvu ni drugu pesmu, ali u znak podrške sam ti dala glas– objasnila je Miljkovićeva.

Kada je Bosanac video da Ceca nije glasala za Danijela koji je iz tima Đorđa Davida nije propustio priliku da iskaže svoje čuđenje, na koje je ona žestoko odgovorila.

– Jel nas stalno napadate da smo klan? Ovakvi smo onakvi smo. Demantujem vas zato što ovde nije dozvoljeno da se pričaju laži. Nemam šta da kažem osim svega što su kolege rekle– jasna je Svetlana.

Ana i Snežana smatarle su da je Vladan bio bolji, a da se Knežević nije snašao zbog čega su ga posavetovale da promeni repertoar.

Na kraju, reč su imali mentori kada se tokom Milijevog izlaganja dogodila neverovatna stvar.

– Hteo bih da se zahvalim žiriju jer Čapo ti si sve pevao tačno sa lepim frazama, ali sa trideset posto manje tvoje energije. Imali smo tu sreću da se žiri skoncentrisao i slušao te- počeo je Mili kada mu je Popović dobacio da su njegove kolege slušale za razliku od njega koji ne sluša.

You might also like