Jelena Prole i Vanja Jovanović – (17. 02.)

i – (17. 02.)

Po njihovom mišljenju za nijansu je bila bolja Jelena koja se izborila za svih šest glasova, dok je samo jedan manje dobila njena duelistkinja.

-Ti si najprijatnije iznenađenje za mene i što se mene tiče si otkrovenje u ovom kolu. Ti si jedno prelepo stvorenje i nema razloga da imaš bilo kakvu frku na stejdžu. Snaga u vokalu koju si pokazala je za aplauz. Za Jelenu takođe ništa manje komplimenata- rekao je Đorđe David.

Veliki napredak kod Snežine takmičarke primetila je Ana Bekuta koja je za obe kandidatkinje imala samo reči hvale.

-Prole, proradila si još od prošlog kruga. Svaka čast i da je bilo preglasavanje, glasala bih za tebe jer si bila borbenija. Vanja, fali ti još malo, divna si!- poručila je pevačica.

Iako su devojke pozitivan utisak ostavile i na Viki Miljković, pevačica im je skrenula pažnju na nekoliko stvari, a sve u cilju da one budu što bolje.

-Obe ste se ugasile u drugim pesmama, tu ste trebale više energije da pružite- zaključila je pevačica, a nakon nje svoj komentar dala je i Ceca:

-Super ste, preslatke i prelepe, potudile ste se da blistate večeras. Nekad se desi manjak, nekad višak energije, sve je to za ljude. Vanja, više slušaj sebe da bi bila tačnija, imaš glas, imaš sve, budi tačnija. Mada ni falševi mi ne smetaju kada vidim žar, borbu i želju. Jelena super si bila, čestitam.

Ipak, Dragan Stojković Bosanac ovoga puta bio je drugačijeg stava od kolega koji su prdnost dali Jeleni.

-Meni je Vanja bila bolja. Jelena ima tanke samoglasnike, dok Vanjina boja glasa, samoglasnici, borba u drugoj pesmi su mi neuporedivo bolji i čestitam ti curo- poručio je Boske, a Marijina takmičarka se usaglasila sa njegovim mišljenjem.

-Svesna sam toga i radim na tome- dodala je Prole.

Naravno, mentorke Sneža i Marija pucale su od ponosa zbog uspeha svojih takmičarki.

-Jelena, u pravu su za drugu pesmu, ali si prvu numeru pevala lepo i tačno, ukrasi su izlazili gde im je mesto- konstatovala je Šerifovićeva, a Saša Popović je dodao:

-Dve pesme, dve boje glasa kod Jelene. Baš nevervatno.

You might also like