Milica Kostadinović i Julija Petrović – (17. 02.)

i – (17. 02.)

Da je drastična razlika iznmeđu ove dve takmikčarke tvrdila je Ceca Ražnatović i odmah Milici sugresisala na falševe, a sa njenim mišljenjem ovoga puta bio je saglasan Mili koji je ipak Kostadinovićevoj dao glas.

-Milice, pevanje milijardu falševa, ali ja sam sada glasao za jednu nenormalnu dozu atraktivnosti, tog scenskog nastupa. To je bukvalno nešto što je gotov proizvod. Imaš 17 godina, vežbaj i vežbaj- poručio je Milić.

Ovaj komentar izrevoltirao je Cecu koja je Miliju zapevala stihove svog čuvenog hita „Idi pa se leči“.

-Lupaš gluposti! Mojoj kandidatkinji nisi dao glas, a ona ubija kako peva. Pričaš nebuloze- odbrusila mu je Svetlana, dok je Mili rekao da se ovaj šou zove „Zvezde Granda“ i da su bitni i drugi faktori.

Ipak, okrenuli su sve na šalu i Mili je je zapevao rok verziju Cecine pesme „Šta je to u mojim venama“ i nasmejao sve do suza.

Šalu na stranu, usledili su komentari stručnog žirija, a među prvima je svoj sud dala Snežana Đurišić.

-Pevanje ništa nije bilo dobro iako si lepa i slatka. Generalno, je l' si ti uopšte vežbala sa Bonsacem, je l' ste se čuli?- zanimalo je pevačicu.

-Pa nismo imali sada vremena- priznala je Milica Kostadinović.

U Milicinu odbrau stala je Viki čijom pesmom se takmičarka večeras i predstavila.

-Ja ne znam što ste uopšte osuli paljbu po Milici, ne znam šta vam je danas! Prvo, obe izgledaju moderno i fantastično, odlično ste stilizovanme, oduševljena sam. Što se tiče Milice, devojčice, lutko očigledno je da izazivaš pažnju i to je dobro. Ima istine u tome što su ti rekle moje kolege, ali mislim da ti treba neka druga vrsta muzike, poput Breskvice. Mislim da treba da prođeš jer si potrebna ovom šou programu- istakla je Viki aludirajući na svađu koju je Milica izazvala zbog svog stajlinga tokom prethodnog pojavljivanja u „Zvezdama Granda“.

Vrlo sličnog stava bila je i Ana Bekuta, koja je kandidatkinjama ukazala na greške i udelila niz saveta.

-Marija me je popreko pogledala i ustreljala Viki i mene. Pitala nas je da li smo normalne što smo glasale za Milicu. Ja sam sticajem okolnosti stigla malo ranije na snimanje i slušala sam je na tonskoj probi i rekla joj da pripazi na drugu pesmu. Ona je to otpevala sad bez greške, što govori da ona mora samo da vežba i da sluša mentora. Ona može, samo nema sa kim! Dete, uzmi nekog učitelja pevanja, možeš ti to! Što se Julije tiče, ona je bila sjajna- ispričala je pevačica, dok je Marija Šerifović imala drugačije mišljenje.

-Julija, malo se priča o tebi večeras. Prvu pesmu si otpevala odlično, ja bih rekla da si slušala onu Džejlinu verziju, jako lepo i jako tačno. Ukrasi su ti super izašli, ali ti je malo snage zafalilo. Milice, sve što su ti rekli je manje ili više istina, ali devojko da bi bila pevačica moraš da pevaš tačno i da ne pevaš falš. Ako živiš u Cirihu sigurna sam da postoji neko tamo ko može da ti pomogne. Moraš da vežbaš dok ne pomodriš i ne poplaviš i onda da se vratiš u takmičenje ili u sledeći krug, to ti je neophodno- poručila je Mara.

Kao i obično na samom kraju, reč su dobili mentori koji su bili puni reči podrške za svoje takmičarke.

-Milica treba da vežba dosta, da radi, ali vrlo je muzikalna. Inače, jesu ovo „Zvezde Granda“ što bi rekao jedan član žirija, ne bih ime da mu pominje, ali pre svega mora biti pevanja. Nadam se Milice da ćeš te sitne stvari ispraviti. Moram i Juliju da pohvalim, vrlo lepo i nadahbuto je pevala – rekao je Stojković.

Iako je Julija osvojila ukupan broj glasova, njen mentor Đorđe David trudio se da bude objektivan i iskritikovao je.

-Druga pesma nije bila onako kako smo se dogovorili. Mesta gde se uzima vazduh si preskočila i dala sebi autogol. Nemoj to više jer te smatram jednim od svojih boljih kandidata- poručio je roker.

You might also like