Danijel Knežević i Stefan Tomić – (13. 01.)

i – (13. 01.)

Nakon nastupa, Ceca nije mogla da pokaze koliko je srećna nakon Stefanovog nastupa, a posebno je pohvalila izvođenje prve pesme.

-Što se Danijela tiče, vidi se da znaš da pevaš, nisi bio perfektan intonativno, ali sam te podržala i imaš moj glas. Štefi, probudio si se, vratio nam se onaj stari Stefan koji ima energiju, mnogo mi je drago zbog tebe, prva pesma savršena – rekla je Ceca.

Marija je sa druge strane istakla da je Stafan bio bolji u duelu, dok je Danijelu dala nekoliko saveta oko nastupa.

-Moj glas ide dvojci, bio je bolji, prva pesma savršena, druga možda si se malo umorio. Sve pohvale za prvu pesmu, verovala sam to sve. Samo mi je žao što ti matrica nije dala poleta u refrenu, ali to nije do tebe. Broj jedan, vidi se da si borac, ali te nije služilo grlo, delovalo mi je da se borš u visokim tonovima, da neće da izađe ono što želiš – kazala je Marija.

Bosanac je u svom izlaganju dao par saveta Danijelu i Stefanu, ali je uspeo da pohvali večerašnji izgleda Sanje Kužet koji ga je očarao.

-Imamo našu drugaricu ovde koja sarađuje sa nama, a koja je prelepa. Vidi, sve dugačko na njoj, a toliko izazovno i toliko prelepo da ja moram reći bravo dušo, ti si svetlo ovde. Tako Popoviću da znaš kako da gledaš, matori jarče – rekao je Boske i nasmejao sve, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu.

Na kraju su i mentori dali svoje završne reči, a Ana Bekuta nije krila koliko je ponosna na Stefana i njegov večerašnji nastup.

-Danijele, za drugu pesmu sve ovo što ti je Marija rekla. Malo bih se zadržao kod mog bivšeg takmičara, Stefane, ti kad si sa mentorom radiš. Ovo sad što sam čuo zadovoljan sam što si otišao kod ove aždaje koja te je provalila, ali se slažem sa Milijem za drugu pesmu – rekao je Đole.

-Takmičar broj jedan, dobar narodnjak, ali moraš da se središ u glavi i da središ interpretaciju. Stefan je zaista divan pevač, hvala kolege. Mi nismo hteli da te opterećujemo da obe pesme gineš, imala sam ideju da u prvoj pokipiš poene, znam kako dišu i znala sam da će bito ovako – zaključila je Bekuta.

You might also like