Beta Sudar i Šejla Zonić – (04. 05.)

i – (04. 05.)

Prva je reč dobila Marija koja je prednost dala Beti.

– Doslovno je ispravno ko god da je prošao od njih dve. Sjajno ste pevale, odlične ste. Braniću boje pop muzike koju je izvodila Beta, odlična si odlično se ponašaš stoji ti scena jako lepo iznosiš to i stiže do nas, postoje oni koji to rade hladno, a ja volim da me neko dirne. Bravo devojke– objasnila je Šerifovićeva sa kojom se složio Saša Popović koji je posebno pohvalio Betin napredak.

Komplimente nije štedela ni Ana Bekuta.

– Beta, ovo što je Saša rekao delim njegovo mišljenje tamo si iz te pozadine bivala sve bolja i mršavija i zaista divno izgledaš, umeš to lepo da nosiš i lepo pevaš i napreduješ ko zna šta će sve do kraja biti u ovom takmičenju. Nebo je granica. Šejla, kao i uvek zavidno znanje si pokazala skoro pa da nema tajni za tebe, osim što ti nekad sklizne kraj, ali to je jedna kap u moru za tebe ti si jedan predivan kandidat i vidim da ćeš nam se vrlo brzo pridružiti– rekla je Bekuta.

U moru lepih reči, Snežana Đurišić je ipak skrenula pažnju Šejli na nekoliko grešaka koje je napravila.

– Obe odlično. Beta po sistemu si tiha voda breg roni i ideš kao treba, nemam zamerku. Prednost sam dala Šejli zbog muzike. Šejla, večeras je bilo grešaka ali tvoje iskustvo i sigurnost kada pogrešiš zaslužuje nagradu. Zaslužuješ svaku pohvalu od nas, ali onda ti gledamo u sitna crevca primetimo svaku sitnicu koja se dešava svima nama. Drago mi je što možemo reći da si nam koleginica, čestitam ti– istakla je Đurišićka.

– Dva predivna, inspirativna kandidata. Šejla, da imam kosu ona bi se nakostrešila kada ti pevaš, obožavam to i drago mi je da se takav vokal nalazi u šou. Ja greške ne vidim i ne čujem kada ona zapeva. Beta, smatram da je ovaj odabir pesama bio užasno loš za tebe iako si se izborila sa tim, a prošli odabri pesama je bio neverovatan – rekao je Mili.

Saša Popović je pecnuo kako neki članovi žirija slušaju i uživaju dok drugi slušaju da nađu grešku gde se Snežana osetila prozvanom ali mu je uzvratila kako to nije bilo zlonamerno i da Šejlu svi vole i da su uživali.

Kada je došao red na Bosanca on je samo rekao da je bilo divno, dok je Đorđe David izjavio kako je Beta neverovatna pojava na sceni, dok je Šejli skrenuo pažnju da je pored njene bajkovitosti svaka kritika dobronamerna.

Šejla je na kraju zatražila reč i obratila se Draganu Stojkoviću Bosancu.

– Stvarno cenim i poštujem sve članove žirija tako i vas gospodine Dragane. Neko sam ko voli da uči i stiče nova znanja, ali u poslednjih nekoliko emisija nema komenatra i zanima me šta je razlog jer bih volela da čujem vaše mišljenje- pitala se Zonićeva, na šta je Bosanac jasno odgovorio:

– Saša Popović je razlog, a tebi mogu vrlo rado i sa zadovoljstvom da kažem. Ja kada ovde kada kažem to vrlo često Popović tumači kao bolno i ja ne bih više. Ja ću tebi, dušo moja, reći neke krucijalne stvari koje će ti olakšati ovakvu fantastičnu inetrpretaciju i moj komentar je uvek dobronameran– rekao je Stojković.

You might also like