Atomska Mina i Milica Živković – (06. 04.)

i – (06. 04.)

U ovom uzbudljivom duelu rezultat je bio 5:3, a prvi je nakon njihovog izvođenja reč dobio Mili koji je pružio veliku podršku i pohvale Atomskoj Mini.

-Ja sam dao Atomskoj Mini glas zato što stvarno napreduješ. Moram da ti kažem, imao sam jednog druga koji ne zna da kaže „r“, nego kaže „v“ i stalno je birao reči koje normalan čovek ne može da izgovori. „Vidi onu ribu sa škvrgama“. Zašto biraš „Isuse“ i tako to, Ninu Badrić koja je strašna pevačica si fantastično otpevala, ali si našla pesmu za sebe, a „Isuse“ je pesma za jedan vrlo specifičan tip vokala, ali za hrabrost i za napredak, ja sam ti dao glas. Kandidat broj dva, mnogo grešaka – objasnio je Mili.

Uprkos podršci koju je Mili pružio Mini, Snežana Đurišić ističe potpuno drugačije mišljenje, a to je da večeras ni jedna ni druga kandidatkinja nisu ispunile njena očekivanja.

-Nisam dala glas, jer smatram da ni jedna ni druga nisu za šest glasova. Zbog toga što je Atomska Mina za koju sam uvek navijala i uvek davala glas, u drugoj pesmi baš podbacila, skroz. Što se tiče kandidatkinje broj dva, i prva i druga pesma su promašaj, pogrešan odabir pesama – iskrena je Sneža.

Ipak, Ceca je svoj glas dala i jednog i drugoj isključivo kako bi im pružila podršku, ali se jednim delom slaže sa Snežanom.

-Ja sam devojkama dala glasove iz čiste podrške. Mina mi nije bila večeras na kakvu smo mi Minu navikli, ja mislim da je to samo pogrešan izbor pesama. Nije mi to Mina, nije mi dala onu njenu energiju, da sija, blista, šefuje scenom. To se od tebe očekuje, jer si takve standarde postavila nama. Sjajno izgledaš, jesi za ovu scenu, zato u baražu pokidaj. Što se druge kandidatkinje tiče, meni si lepo otpevala drugu pesmu, tako da samo hrabro i jako – istakla je Ceca.

Viki ipak bez razmišljanja ističe da je Mina po njoj ovog puta bila bolja nego u prethodnim krugovima, dok za Milicu nije imala poseban komentar.

-Da ne bih sad ja govorila prva i druga pesma, to su kolege rekle, meni je Mina bila bolja večeras nego u prethodnim krugovima, po mom mišljenju. Ti si Mina jedna od boljih ženskih kandidata ovde kada je posao u pitanju i zato si dobila moj glas. Kandidatkinja broj dva, nije bilo savršeno, ali podrška – rekla je Viki.

Đorđe David istakao je da je Milica otpevala amaterski, a sa Viki Miljković se složio da je Mina odličan potencijal za muzičku scenu.

-Kandidatkinja broj dva, ja ću to formulisati jednom rečju, dečije. Kandidat broj jedan, nastavi da se držiš toga. Slažem se sa Violetom, ako ne razočaraš, ti si neko ko će položiti – ističe Đorđe.

Dragan Stojković Bosanac je prvo spomenuo neke Minine greške koje je primetio, međutim naveo je razlog koji je ipak presudio da joj da glas.

-Ja ću samo reći kratko. Jedna stvar, možda se kosi sa mojim principima glasanja, ali ja sam Mini dao glas bez obzira na onu modulaciju koja je bila potpuno van intonacije. Međutim, ima par mesta kada si me iznenadila kad si otpevala. Pevaš švalerski, ti si ga urnisala. Tu se vidi tvoj potencijal, a druga kandidatkinja je bila odlična u drugoj pesmi. Ja ne znam kako se drugačije peva druga pesma, neka mi kaže Sneža i neka mi kaže neko – ispričao je i upitao Bosanac, a Sneža je zapevala kratko „Poludelo srce, kako da se smirim…“

Dragan Kojić Keba složio se većim delom sa kolegama, a onda je Milici poručio da će je posavetovati nakon emisije.

-Nažalost, teška srca moram priznati da je dobrim delom žiri u pravu. Devojke, ja sam siguran da ćete dobre biti u baražu. Milice, pričali smo o toj pesmi i sve što su zamerili su u pravu, tek si zablistala u drugom refrenu, ali pričaćemo o tome posle emisije, nisi se najbolje snašla – rekao je Keba.

Sanja Vučić pohvalila je Mininu hrabrost na odabiru pesme „Isuse“, nakon čega se iznervirala jer je Keba čitavo vreme dekoncentriše dok imitara njene pokrete.

-Opet se radi o tome da imamo pretežno pop pevača kao što je Mina i meni je jako hrabro uzeti pesmu kao što je „Isuse“ gde su jako izraženi ti kristalno jasni trileri koje je ona izvela fantastično po mom mišljenju i verujem da je bila za prolaz. Ja sam Snežana apsolutno u saglasnosti sa vašim ocenjivanjem, ali Mina ti si meni bila strava večeraas, lepa si kao lutka. Kebo bre, šta ti je? Šta me imitiraš non stop kad ja pričam? Skrećeš mi pažnju, ne mogu da se skoncentrišem na devojku – pričala je Sanja i nasmejala ceo studio smejao.

You might also like