Antonija Čerkez i Andrijana Petrušovska – (06. 04.)

i – (06. 04.)

Koliko su bile dobre svedoči i broj glasova žirija, kako su dobile po svih šest tastera, usledilo je akapela pevanje, ali je i nakon toga rezultat bio izjednačen, pa je konačnu odluku ko ide dalje morao da donese Saša Popović.

Pre nego što je presudio, Sale je poželeo da čuje komentare žirija kako bi nekako na kraju doneo odluku koja nije bila laka.

-Andrijana mi je bila nadoćnija večeras, posebno je je druga pesma pogodila, bravo za obe – rekla je Snežana Đurišić, a odmah se nadovezala Sanja Vučić:

-Meni je broj jedan bila stabilnija, broj dva, okušala si se u dva žanra gde je druga pesma bila malo nestabilna. Mislim da to može mnogo bolje i mislim da te je taj plaš omeo da pokažeš još energije.

Keba i Ceca su se saglasili da su obe devojke bile fenomenalne, dok jedna Cecina rečenica izazvala oštru reakciju Saše Popovića.

-Andrijana, prva pesma kao da te je neko naterao da je pevaš, nije ti legla. Antonija, standarno dobra, čestitam vam – kazao je Keba.

-Fantastične, ja sam za to da obe idete direktno dalje – dodala je Ceca, dok je Saša odmah reagovao:

-To je već otrcana fraza, ovo je takmičenje i mora neko da prođe.

Viki je zatim prokomentarisala da su obe bile dobre, dok je Đole dao komentar koji će sigurno značiti devojkama u daljem takmičenju.

-Ja sam ponosan kada vidim ovakve devojke ispod ovoga što piše ‘Zvezde Granda'. Ovo je večeras sajam lepote, pevanja. Antoniju sam usvojio i da nema nogu ja ću glasati za nju – kazao je Đole.

Kako Saša na kraju nije mogao da odluči, rešio je da baci novčič, a više sreće imala je Antonija koja je prošla dalje, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

You might also like