Jelena Prole i Andrea Suljić – (30. 09.)

i – (30. 09.)

Tako je ove subote Ana Bekuta na poziciji broj tri, što je znači da je stara kandidatkinja Jelena Prole iz Zrenjanina od ove emisije u njenom timu.

-Ono što je bitno je da muškarci mogu da izazivaju samo muškarce, a devojke su protiv devojaka. Što se tiče ocenjivanja svaki član žirija može da glasa samo za jednog. Mislim da možemo da krenemo – objasnio je novo pravilo Saša Popović, nakon čega je na scenu izašla Andrea Suljić iz Krupnja (17) koja je pritiskom na tester odabrala Aninu kandidatkinju.

Nova takmičarka Andrea prva je krenula sa nastupom, a za odabrala je pesmu „Svako traži novu ljubav“, dok je njena „protivnica“ Jelena odabrala numeru „Suze kraljice“.

U drugom krugu duela 17-godišnja Andreana otpevala je hit „Drugarice, prokletnice“, a Jelena iz Zrenjanina odlučila da to bude pesma „Tri života, srca tri“.

–Hajde da vidimo kako će žiri da glasa, ko će od njih dve da ostane u timu Ane Bekute – rekao je Popović, nakon čega je usledilo glasanje.

Pet prema dva bio je krajnji rezultat, što je značilo da je izazivač pobedio u ovom delu i da je Andrea dobila Anu Bekutu za mentorku.

-Meni je prva kandidatkinja bila dobra, bila je razdragana, dobro je pevala, odlični trileri, jedan dobar narodnjak i meni se to dopalo – rekao je Dragan Stojković Bosanac, a isto mišljenje imala je i Ceca Ražnatović. Ipak, nije štedela reči ni za drugu kandidatkinju.

-Atraktivna je i lepo peva, ali prednost sam dala Andrei –dodala je.

Snežana Đurišić je posavetovala Andreu da bi trebalo da sazri da bi pevala pesme Vide Pavlović, ali da je odličan narodnjak, dok se Marija Šerifović nije složila.

-Jelena je pevala tačnije, zbog toga sam njoj dala prednost. Andrea ima potencijal, ali ne dopada mi se njena boja glasa i ne znam koliko je to upotrebljivo i komercijalno – istakla je Marija, a Popović dodao da misli da takmičarka ima problem sa nosem.

-Nije malo, žena peva kroz nos – dodala je Mara, a Viki Miljković istakla da joj glas još uvek mutira, budući da ima samo 17 godina.

-To nije boja koju tehnikom ne možeš da rešiš– nadovezao se Aleksandar Milić Mili, ali je prednost dao drugoj kandidatkinji.

Đorđe David rekao je da je Jelena bila atraktivnija, ali da ju je trema savladala, dok je Andrei dao sugestiju za stajling.

-Pošto si mnogo mlada, ta dužina suknje nikako nije za stejdž- rekao je roker, a nova mentorka Ana se nadovezala.

-To su stvari koje možemo da menjamo, tu dužinu suknje. Dopada mi se što pesmu ščepaš i pevaš. Ideš pravo, dobrim putem i to je veliki dar. Drago mi je da si kod mene – zaključila je Bekuta.

Popović se skrenuo sa teme i pitao Bosanca da li kao pravi penzioner koristi sve pogodnosti koje oni imaju.

–Da li si uzeo besplatnu karticu za gradski prevoz? Znam da ima Mercedesa kocku koji troši 2o litara, pa ti se ne isplati da ga voziš po Beogradu – rekao je Popović, a Bosanac mu odbrusio:

-Ja sam penzioner i dičim se svojom penzijom, ali podržavam sve intencije koje vladaju u ovoj zemlji. Imam u Srbiji svoju kartu po kojoj se vozim za džabe po Beogradu,a ti verovatno imaš hrvastku. Lako je tebi kad ne živiš od penzije, sramoto jedna.

-Kako ne živim od penzije? Penzija mi je najmilija stvar- odgovorio je Saša, a Bosnac se nadovezao:

-Lako je tebi kad imaš penziju 128.000 dinara.

-Trenutno imam 102.00 dinara- otkrio je Popović, a zatim pitao Anu Bekutu kad će ona u penziju.

-Ja sam u penziji od marta, Bogu hvala. Mora Bosanac da mi objasni gde da nabavim tu karticu– rekla je Ana, a Popović dao predlog da zajedno odu i naprave propusnicu za gradski prevoz i voze se po Beogradu.

-Može, ja nikad nisam vozila beogradskim gradskim prevozom- odgovorila je Bekuta.

You might also like