Andrijana Petrušovska i Vanja Jovanović – (20. 01.)

i – (20. 01.)

Žiri nije bio previše oduševljen izborom pesama i njihovim predstavljanjem, a prva je reč dobila Marija Šerifović koja je Vanjin nastup ocenila osrednjim.

-Previše amaterski, kasniš, nisi fokusirana. Kapiram da tek treba neko vreme da radiš ovaj posao, pa tek onda da se takmičiš- istakla je Marija za Vanju, dok je Andrijanu dodala da je u prethodnom krugu bila daleko bolja.

-Pesma ‘More pelina' je moja najdraža pesma od balada, ali ti si vikala. Niti sam je doživela, niti sam je osetila, ništa se nije desilo. Malo pročitaš o čemu pisaš ‘Neću da dišem, da se budim', ti se dereš, ti se svađaš, čuda radiš. A druga pesma ti nije legla, bilo je falševa. To su razlozi zašto večeras nisam glasala – rekla je Marija za Andrijanu, a njeno mišljenje delila je i Ceca Ražnatović.

-Jesi bila van intonacije, ali si mi sijala – dodala je ona.

Ceca je za prvu kandidatkinju dodala da joj fali energije i, kako je rekla, da grize na sceni.

Ana Bekuta je istakla da kod Vanje postoji talenat, ali nema borbe, nema fokusa.

-Ali ima nečeg. Nemoj da prestaneš da pevaš- posavetovala je Ana Vanju, dok je za Andrijanu rekla da je večeras bila bomba.

-Vidi se koliko znaš i koliko poznaješ ovaj posao. Slušala sam je na jednoj proslavi, pevala je sve od Silvane do Nirvane. Bravo, Andrijana! Moj glas ćeš uvek imati – rekla je Ana.

Dragan Stojković Bosanac uporedio je njihov nastup sa fudbalskom utakmicom.

-To je ko kad momak gleda utakmicu, a vi perete sudove, ali ne smete ništa da mu kažete. E, onda bacite tanjir, pa počneš da se derete. Marija ima stav kad peva, tako da upamet sa njenim pesamama – posavetovao ih je Boske.

–Bosanac je čovek u godinama pa mu je druga pesma bila dosadna. Marija je pucač, a tvoja borba, Andrijana je bila jaka, napravila si ludilo. Kod Vanje je bila trema, nestrpljenje– dodao je Đorđe David.

Viki Miljković istakala je da preispituje svoje mišljenje i mišljenje kolega sa kojima se ne slaže.

-Meni je Petrošovska bila nikad bolja. Ti imaš stav, pojava si- istakla je Viki i dodala da joj je prva kandidatkinja delovala kao uplašeno jagnje.

Završnu reč dobili su mentori, a prvi je svoje izlaganje imao Mili koji je za Andrijanu istakao da je pokazala neverovatnu energiju i trud.

–Andrijana neverovatno napreduje. Meni je drago što je pokazala šta ona zaista može i mislim da to treba ceniti– rekao je Mili, ali ga je Popović prekinuo.

–Ona je u prošloj sezoni imala neverovatnu energiju, fantastičnu. Ona je takve nastupe imala i prošle godine, to su svi videli i to svi znaju-dodao je Popović, a sa njim su se složili i ostali članovi žirija, dok je Mili tvrdio da je devojka propevala kod njega.

-Devojka je uvek odlično pevala -konstatovale su Ceca i Viki, dok je Đorđe izneo svoje mišljenje o nekadašnjoj kandidatkinji iz tima, tvrdeći da je najbolji nastup imala upravo dok je bila kod njega u timu.

Đorđe je podsetio sve na njen nastup iz polufinala, kada je pevala pesme Marije Šerifović i Jelene Karleuše, tvrdeći da je stajlingom i interpretacijom nadmašila sve.

-To je bio vrh vrhova i ne verujem da će to iko dostići sa njom- rekao je Đorđe, čime se Mili našao prozvanim.

–Kakav Mili? Šta ti spominješ Milija? – pitao je Đorđa, na šta mu je roker odgovorio da on spominje njega.

Strasti u studiju su se uzburkale, ali je „klinč“ zaustavila Šerifovićeva.

-Saša,aj prekidaj ovu budalaštinu – poručila je Marija na kraju.

You might also like