Andrijana Petrušovska i Melisa Zijadić – (27. 04.)

i – (27. 04.)

Marija je jedini član žirija koja nije dala glas Andrijana zbog čega je prva dobila reč da obrazloži svoj sud.

– Melisa, ludilo. Generalno dobro pevaš, međutim rekla sam ti da budeš vedrija i ukazala na neke stvari, sve mi se večeras dopalo i bravo posle osam krugova. Andrijana, meni je žao što si pevala mnogo lakši program od tvog znanja i molila bih te da barem jednu pevaš pevačku pesmu– objasnila je Marija koja je zatim ušla u raspravu sa Milijem koji je branio svoju kandidatkinju da je do sada pokazala znanje i da su želeli da prirede zabavan program.

Snežana je istakla kako je Petrušovska bila mnogo bolja u drugoj pesmi, ali da je Zijadićeva bila fantastična.

Kada je dao reč Viki, Saša Popović je prvo predvideo šta će reći s obzirom da je Cecinoj kandidatkinji dala glas na prvi takt.

– Složili smo se svi da je kod Petrušovske prva pesma bila diskutabilna, kod Melise kada sam čula te trilere, sašila je. Ti si ljubomoran što je moja kuma naučila kandidate da pevaju– dodala je Miljkovićeva.

Za razliku od njenih kolega, Ana Bekuta je smatrala da je Andrijana odličan kandidat i da joj ne zamera izbor pesama, a posebno je pohvalila vidan Melisin napredak, dok se Đorđe složio sa Šerifovićevom.

Detaljnu analizu kandidatkinja pružio je Dragan Stojković Bosanac.

– Andrijana, dobro si pevala, ali nisi bila inspirativna u prvoj pesmi, druga je bila dobra, ti fina i dobila si glas. Od tebe se očekuje mnogo, nije strašno otići u , lepo izgledaš i odličan si pevač. Melisa, ja ću te pohvaliti, a tvojoj mentorki ću reći gde si pogrešila. Ti meni deuješ kao priča o labudu, prvi prepala se pače, i sada si dobila krila i letiš zlato moje, odličan triler, boja glasa. Bravo ti si meni deset- rekao je Stojković.

Ceca nije krila ponos zbog direktnog prolaska njen kandidatkinje, ali je pohvalila i Andrijanu za koju tvrdi da je ono što ovaj šou traži.

You might also like