Šejla Zonić i Andrijana Petrušovska – (11. 11.)

i – (11. 11.)

Saša Popović je istakao da je ovo jedan interesantan, a pre svega kvalitetan duel, budući da su obe kandidatkinje bukvalno „razvalile“.

Ipak, najviše ga je zanimalo da li se Šejla bavi muzikom, a odgovor na to dao je njen suprug.

–Magistrirla je na Muzičkoj akademiji i samo je muzika zanima i muž- s osmehom je otkrio suprug, a takmičarka dodala da je diplomirla pedagogiju.

Iako je ovaj duel između Šejle i Andrijane bio izuzetan, žiri je prednost dao upravo Tuzlanki koja je sa ubedljivih 6:1 pobedila Makedonku.

-Kandidatkinja broj jedan je odlična. Bila sam skeptična zbog izbora pesama, ali si me demantovala, sjajno si otpevala obe– rekla je Ana Bekuta, dok je za Andrijanu istakla da je trebalo mudrije da odabere pesme.

Đorđe je pohvalio Šejlu tvrdeći da se čuje da je u muzici 24 sata, dok je za svoju nekadašnju kandidatkinju dodao da vrlo dobro zna zašto je odabrala narodnjački repertoar.

Čim je ugledala i čula Šejlu, Marija Šerifović je prepoznala sa društvenih mreža, ali je morala da proveri da li je ona „ta“.

-Da li si ti nekad snimila moju pesmu za reel, da li si ti ta Šejla sa Instagrama? -pitala je Marija, a takmičarka odgovorila potvrdno.

-Znači, to si ti! Drago mi je. To je super, odlično pevaš i sve je jasno. Nisam sigurna da li je ikada iko pokupio sve ukrase i svu lepotu, a sedim ovde 48 godina, tako da bravo, čestitke na tome- rekla je oduševljeno Marija. Ipak, morala je da Šejli uputi i zamerku, kao i dobronamerni savet.

-Imaš sve, ali personaliti nekog ko je pomeren i drugačiji ne poseduješ, što ne znači da ne možeš da se modeliraš. Da bi bila najbolja, moraš da budeš drugačija – rekla je Marija, a slično mišljenje delio je i Aleksandar Milić Mili.

-Savršeno pevaš i to je sve mirno, nema dešavanja na bini. Ništa se nije desilo i na tome moraš da radiš – rekao je za Šejlu, dok je Andrijani poručio da je napredovala, što je iznerviralo Viki Miljković koja tvrdi da je Petrušovska prošle sezone bila u finalu i da je reč o maetsralnom kandidatu.

Andrijanino ponovno pojavljivanje izazvalo je polemiku među članovima žirija, te je Saša Popović rešio da otkrije zbog čega je u njenom slučaju napravio presedan.

–To je jedina izabrana kandidatkinja koja je bila u finalu,a i sada se takmiči. To smo uradili u poslednjem trenutku, nakon što je jedna kandidatkinja odustala. Ovo je bio presedan. Imamo puno devojaka iz Srbije, Crne Gore i Bosne, ali samo nju iz Makedonije- objasnio je, nakon čega je Bekuta dodala da je Petrušovska odličan kandidat, ali da je večeras imala ozbiljnog protivnika.

Draganu Stojkoviću Bosancu zasmetale su zamerke koje su Marija i Mili uputili Šejli, nakon čega je istakao da ima personaliti u pevanju, a da će sve drugo dobiti vremenom.

-Šta bi treba da večeras izađe i da napravi kolut unapred, kolut unazad? Ne morate je tako mazati. Što ne kažete kakva je boja glasa, kakve su visine, nizine, izgovor teksta? Sve ti je za 10– rekao je Bosanac.

You might also like