Vladan Manić i Danijel Knežević – (16. 12.)

i – (16. 12.)

Vladan Manić izborio se za tri glasa, dok je momak iz Ljubljane dobio podršku pet članova žirija.

-Ja sam glasala za Vladana jer mislim da je u ovom duelu bio bolji- počela je Ceca, ali je Marija odmah prekinula.

-Ovo glasanje nema pojma!- pobunila se Marija, a sudeći po reakciji i Svetlana je bila saglasna.

-Ovo veze sa životom nema. Ima ovde onih koji su razočarani u glasanje. Ja sam apsolutno za Vladana i meni se sviđa kako ti pevaš. Čestitke. Borim se već dve godine za tebe i nikak da dođeš u moj tim – dodala Ceca, a Vladanov komentar nasmejao je ceo studio:

-I ja sam za tebe!

Ipak, Marija je i dalje bila razočarana rezultatom glasanja, a kako je i sama otkrila najviše je iznervirao Đorđe David.

-Želim da kažem da nikada više neću da sedim pored Đorđa zato što čovek nije normalan, to je broj jedan, a broj dva, on ima strah od ovih gospođa ovamo. Trese se šta će da kažu Ana, Ceca i Viki. Petnaest sekundi pre nego što si takao taster si rekao da prednost ima Vladan– otkrila je Mara virdno izrevoltirana, nakon čega se roker pravdao, ali po svemu sudeći, bezuspešno.

-Pa šta slušaš druge, vidi koliku glavudžu imaš- vikao je Saša Popović.

Međutim rasprava oko kandidata se nastavila, a dok je Mara tvrdila da je Vladan neuporedivo bolji, Mili se suprotstavio.

-Nije tačno, pa ne bismo Bosanac i ja glasali za drugog takmičara- dobacio je Milić, a ostali članovi žirija osuli su paljbu po Đorđu tvrdeći da nije glasao kako je i sam želeo.

-Više nikoga ne slušam!- rekao je roker.

I dok su se svi raspravljali Marija je otkrila koji član žirija je sve ovo zakuvao.

-Bosanac je ovo uradio. Sedim ovde i sve dobro vidim, vidim šta radi gospodin brka- rekla je kroz smeh, dok se Boske branio.

-Marija nije producent, tu smo Mili i ja presudili i naši glasovi vrede za dva. Drugo, ja sam više za Ljubljanu, za zapad, a treće, Đorđe je bio u pravu jer je poslušao mene kao producenta i svaka mu čast- branio se Bosanac, a zbog njegove izjave je Đorđe David zamalo napustio studio.

Ceca je odmah pohitala ka kolegi kako bi ga sprečila da ode iz „Zvezda Granda“.

-Gde si pošao?! Nemoj slučajno da si krenuo!- zapretila je Svetlana, dok je Stojković zbijao šale u svom stilu.

-Nemoj da se pravdaš pevaču jer su oni neznalice. Pevači su neznalice na čelu sa tobom- rekao je Bosanac i poljubio Đorđa Davida.

I to bi bilo to, da prste nije umešao i takmičar iz ljubljane , tvrdeći da njegov tata poznaje Bosanca.

-Moj tata poznaje Bosanca i kaže da ga jako voli. Moj otac je isti kao Bosanac, bukvalno kopija!- rekao je zbog cega se Popović našalio da će da izbaci Bosketa iz žirija i dovede takmičarovog tatu.

-E, sad nam je sve jasno. Kako si se sad zeznuo kralju- kroz smeh je dobacila Šerifovićeva, ali je Dragan ostao pri stavu da ne poznaje Danijelovog tatu, ali i da to može da dokaže na poligrafu.

You might also like