Velsan Zulović i Anđela Đurić – (04. 02.)

i – (04. 02.)

Kandidati su se potrudili da daju poslednji atom snage na Grandovoj sceni, a u ovom duelu bio je uspešniji prvi takmičar koji je dobio maksimalnih šest glasova, dok je Anđela dobiila svega tri glasa.

Kako se završio nastup, tako je se nastavila svađa između Cece i Bosanca, a ona mu je još jednom stavila do znanja da mu nije oprostila to što nije dao glas njenoj kandidatkinji iz prvog duela.

-Ja želim da kažem da je definitivno Dragan Bosanac gluv! Mojoj Vanji nisi hteo da daš glas, ovoj devojčici sam apsolutno svesno dala glas, ima 19. godina i tek treba da se gradi kao pevačica. Bosanac je osakatio Vanju, a ovde je zbog Bekute dao glas, je l to pravda? Čistog obraza kažem, a ti sram te bilo, muzičke karijere te sram bilo, da ti moje dete saplićeš – rekla je Ceca besna kao ris.

Posle ovog izlaganja, Bosanac je odgovorio onako kako samo on zna i pokušao je da pojasni zbog čega je dao glas.

-Prvi kandidat je bio dobrar, imalo je grešaka, ali tvoja boja glasa i igranje tvog mentora je presudilo, pa sam ti dao glas. Ceca je upropastila svoju kandidatkinju, pa je stajala kao mumija – odgovorio je on, Mili je odmah reagovao i stao u Cecinu odbranu, a ovu situaciju niko nije očekivao:

-Pa on je lično poznavao mumiju – dodao je Mili i nasmejao sve u studiju i kraj malih ekrana.

-Broj dva, počeo sam, gledajući takmičarku i gledajući Cecu koja se istraumirala kod svoje takmičarke i dala je glas. Ja da je ne bi traumirao ja sam je podržao i mora da shvati koliko ne zna. Prema tome, ja volim Cecu – dodao je on.

Anu je strašno zanimalo zbog čega Violeta nije dala glas njenoj takmičarki, pa je sa nestrpljenjem čekala da Viki dobije reč i obrazloži svoju odluku.

-Dolazimo na ono što ja pričam već godinama, glasa se za mentora – rekla je Viki, a Mili je odmah oldbrusio:

-Pa ti si prva dala 600 glasova za Cecine i Đorđeve kandidate…

Viki je nastavila sa izlaganjem, pa je obrazložila zbog čega uvek glasa za njih.

–Nisam ja kriva što oni uvek dobro spreme svoje kandidate. Znači i ti spremi tvog kandidata, pa ćeš dobiti glas od mene. Ja ne glasam za mentora nego za kandidata. Mili, oprostila ti je Ceca, sedi i smiri se. Čekala sam drugu pesmu kod takmičarke i htela sam da ti dam glas i rekla sam da želim da podržim narodnjake, ali bilo je puno grešaka i falša – kazala je Viki.

Bosanac je odmah ustao i želeo je da napusti emisiju, a Đorđe je priznao će napustilti koaliciju jer ne može da veruje da su se Mili i Ceca pomirili.

-Ja sam razočaran, mislio sam da će se pre pomiriti Putin i Zelenski, nego njih dvoje. Ceco, havla ti na izdaji jedva si čekala da sedneš pored njega – rekao je Đorđe.

Mili je pokušao svima da stavi do zananja da je njegov odnos sa bivšom saradnicom isti kao prvog dana, a onda je Saša Popović jedno rečenicom zaključio sve.

-Jeste, isti je jer ste još uvek na sudu – zaključio je Popović.

You might also like