Vanja Ćordašević – Rekom bez vode i S tobom bar znam gde je dno – (07. 01.)

– Rekom bez vode i S tobom bar znam gde je dno – (07. 01.)

Ako je sudeći po izrazima lica stručnog žirija, izvođenjem prve pesme nisu bili zadovoljni, ali su odlučili da joj daju šansu te je zapevala još jednu numeru. Nastup je završila sa samo dva glasa, što nije bilo dovoljno da se plasira u naredni krug.

Mladu Vanju podržali su Snežana i Bosanac, a potom svoje glasove i obrazložili.

-Imamo Bosanca sa jednim glasom, što je velika stvar. Kad je on dao glas, to je kao pet glasova- zaključio je Saša Popović.

-Prvu pesmu je katastrofa otpevala, mislio sam da će Ceca dati glas, kao po starom običaju, ali je ostala suzdržana. Znam da je tu pesmu Ceca pod pritiskom snimala, ali ne bih da joj stajem na muku. Da li je ovu pesmu čuo neko osim tebe i Milija u studiju i sem ove cure? Međutim druga pesma nije bila loša, čudi me da Bekuta nije čula to, sada se ne zezam. Na mnoge katastrofalne izvedbe svojih pesama je glasala neumoljivo i žao mi je što nije- istakao je Bosanac.

-Niko, samo nas troje! Šali se Bosanac malo (smeh , ovo je divna pesma- dodala je Svetlana, nakon čega se Bekuta pobunila.

-A sad mene napadaš? On je svađalački raspoložen, on se igra sa nama! Vanja dušo moja u prvoj pesmi je bio panik, ali sam ga povukla. Druga pesma nije bila loša, možeš ti to, ali kada saberem i oduzmem nije mi za prolaz- iskrena je bila Ana.

Ipak, Bosketu je bilo do šale te je na Cecinu konstataciju da prvo napada nju, pa Anu dobacio -Deda voli sa babama!

Nakon malo šale, kao što smo i navikli od članova žirija, takmičarka je napustila scenu sa nadom da će sledeći put uspeti u svojoj nameri da glasom očara žiri i izbori se za svoje mesto u „Zvezdama Granda“.

You might also like