Samanta Kunšt i Dinko Kraljinček – (21. 01.)

i – (21. 01.)

– Meni ovo nije realno. Samanta tako divan scenski bezobrazluk, tako divno izgledaš i vladaš scenom, tačno znaš kada, šta i kako treba da uradiš. U drugom krugu ovakvu vrstu slobode imati i pleniti, po meni si bila dominantnija jer si sijala i zaslužila si pet glasova. Dinko, imaš dobar pevački potencijal, ali ne znaš gde ćeš. Mnogo misliš o pevanju i tu si sebi dao faul, opusti se– dao je svoj sud Đorđe.

Viki se složila sa Davidom kako je Kunoštova odlično vladala scenom, ali je pohvalila i drugog kandidata za večerašnju izvedbu.

Ani Bekuti posebno se dopala izvedba Cecine kandidatkinje, dok je Dinku dala glas podrške kako bi direktno otišao u i oslobodila Sašu Popovića te odluke.

– Samanta, odlična si bila i divno si nas zabavila, ali sam negde očekivala da ćeš nešto i da otpevaš. Ti si sve lepo uradila, ali da je bio plasman za ne znam da li bih glasala, ipak je ovo takmilenje gde mora i da se peva. Kandidat broj dva, pevao si ove pesme kao da ih ne voliš, a dobar si potencijal– poručila je Snežana Đurišić.

Sa profesionalne strane Bosanac je imao nekoliko kritika za tehniku pevanja kod Samante, ali je i pohvalio za scenski nastup. Dinku je zamerio kako mu je falilo više emocije jer je ravno otpevao svoj repertoar.

Šerifovićeva je istakla kako ona više voli da ocenjuje pevanje, ali i da potpuno podržava svakoga ko ume da zabavi svojim nastupom jer je taj čin nekada teži od samog pevanja, a kada je zamerila Samanti kako nije dobro „sažvakala“ svoj reperotar, Ceca se pobunila.

– Tražite dlaku u jajetu, dete je kompletno, stvarno preterujete, majke mi. Mislim da su oboje nepravedno oštećeni. Svaka ptica svojim glasom peva, nama je bitno da na ovoj sceni imamo pojavu koja zna da peva, a nije prazna kao zvono– zaključila je Ražnatovićka.

Kada je Mili dobio reč pozvao se na Bosančev komentar da je njegov kandidat bio tonski uglavnom korektan, nakon čega je Marija izgubila živce.

– Napravila se bespotrebna drama. Stavr je vrlo prosta, imali smo kandidatkinju broj jedan koja je lepa, zgodna, smeje se, pleše, pleni, seni…ali pevala si falš i ja imam pravo da ti ne dam glas, šta je problem ovde? Jel sam ti dala pet komplimenta ? Kandidat broj dva, nije to autobus poslednji red, muzička sekcija ne peva se tako. Šta je tu sporno ?- vikala je Marija želeći da okonča dramu.

– Ne mora da viče, čujemo svi. Ne moraš da mi objašnjavaš, nema potrebe da vičeš– završila je Svetlana.

You might also like