Sidik Šabanović i Miki Sekulovski – (01. 06.) – POLUFINALE

i – (01. 06.) –

Pre nego što je čuvena osmorka dobila reč, Saša Popović je iskoritsio priliku da Sidiku čestita rođendan i prolazak u veliko .

-Sidik, ajde što si otišao u finale, ali ti u ime svih čestitam ti danas rođendan – rekao je Saša Popović.

Žiri se u komentarima saglasio da je ovo bio najbolji muški duel u polufinalu, ali su svi pohvalili i Mikija i Sidika zbog svega što u takmičenju pokazali proteklih meseci.

-Bukvalno je neumesno da komentarišem ove kandidate, jer su kroz celo takmičenje bili fantastični i kec i dvojka. Ja sam u poslenjem tretutku udarila na dvojku, zato što si tako lepo milovao ovu poslednju pesmu, Miki svaka i tebi čast – rekla je Marija Šerifović, dok se Snežana Đurišić nadovezala:

-Ovo je nezahvalno, ali nekome moramo dati glas. Ja sam to uradila, jer sam i malo naklonjena Sidiku, bio je moj kandidat. Odlični ste obojica bili, Miki, energiju koju imaš svaka čast.

Kako su se Viki Miljković i Đorše David u preglasavanju odlučili za Mikija oboje je su u svom komentaru oblazložili svoj glas.

-Svaka vam čast, čestitam Sidiku. Odlučila sam se za Mikija zbog njegove energije, on je na sceni kao pravi profesionalac – istakla je Viki, dok je Đorđe dodao:

-Izvođači poput tebe rok muzike su velika falinka na Balkanu. Ti si neko ko me fascinira, a to je jako teško, jer sam jako nadrndan čovek kad je ta muzika u pitanju. Beskrajno ti hvala na svemu što si uradio ove sezone. Smatram da nemaš brige. Ovo je moje izvinjenje Sidiku, strašno mi je neprijatno i osećam se nekulturno što sam morao da glasam samo za jednog.

Kako je kroz čitavu sezonu hvalio pevanje i nastupe i Mikija i Sidika, Aleksandar Milić Mili rešio je da ustane i da im se zahvali na svemu što su pokazali.

-Moram da ustanem i da kažem da za vas dvojicu treba da izmislimo neko drugo takmičenje. Ovo što ste vi pokazali, to nije sa ove planete. Hvala vam, bili ste neverovatni obijca – rekao je Mili.

Ana Bekuta je iskoristila priliku da se malo našali na Sidikov račun jer je konačno uspeo da se plasira u finale nakon nekoliko godina u takmičenju.

-Veoma jak duel, zaista su nijanse odučile. Miki, kroz celo takmičenje si blistao i večeras. Ali ajde da ne gledamo više ovog Sidika, neka ide u finale, da ga naše oči više ne gledaju. Da i on jednom ide na svoju stranu. Šalim se naravno, Sidik, opravdao si svaki glas, tako si lepo milovao ove sevdalinke i drago mi je što ih neguješ, to malo pevača čini u današnje vreme – kazala je ona.

Mentori su na kraju dali završne reči, dok je Ceca bila jako ljuta zbog odlike žirija, pa je demostrativno ustala sa stolice i umalo napustila emisiju.

-Moram da priznam da je bilo stvarno čupavo. Prvi odličan, drugi odličniji. Sidik, što bi rekli ti i ja, tako se peva u Bosni – rekao je Bosanac.

-Kažu kroz Bosnu ne pevaj, kroz Srbiju ne igraj, a kroz Makedoniju ne pevaj, ne igraj i ne sviraj. Tako da žao mi je, mislim da si oštećen Miki. Ajde bre paljba – rekla je besno Ceca.

You might also like