Valentina Stojanović i Andrea Suljić – (25. 11.)

i – (25. 11.)

Nevoljno su svi nakon nastupa dali svoje glasove, a pobedu je odnela Andrea koja predstavlja tim Ane Bekute, dok će Valentina ponovo pevati u baražu.

-Užasno, meni su bile loše i jedna i druga. Sve falš, pogrešne boje. Ja ne znam kako je to na audiciji prošlo. Devojke, vi ste lepe i mlade i nemojte da shvatate lično – rekao je Mili.

Marija je istakla da u suštini nastup nije bio dobar i da su obe takmičake imale preveliki broj grešaka što ne smeju da dopuste sebi.

-Podjednaki broj grešaka, broj dva je pevala dobro drugu pesmu, prva svačuvaj Bože, druga obrnuto. Sve skupa nije bilo dobro.

Ceca i Viki su se složile da su takmičarke mlade i neiskusne, ali su istakle da su pravila takva i da su za jednu morale da glasaju.

Snežana je kazala da su obe bile slične u greškama, ali je naglasila da kod njih vidi potencijal i poručila im je da vežbaju i da se trude i dalje.

Na kraju je Ana kao mentorka dala završnu reč i priznala da je ipak zadovoljna kako se njena takmičarka predstavila večeras.

-Kako se Andrea i ja nismo čule ni videle, ja sam zadovoiljna. Jedva čekam da počnemo da se viđamo na probama i da te usmerim koliko ja znam i mogu. Devojka iz Italije, lepih trilera sam čula, ali je sve bilo nekako nervozno, vidi se trema i da si se jedva izborila – zaključila je Ana.

You might also like