Tamara Sibinčić i Sara Milivojević – (01. 04.)

i – (01. 04.)

Kako su numere odmicale tako su naše takmičarke bile sve bolje i sigurnije na Grandovoj sceni, a tome svedoči i broj glasova stručnog žirija. Pobedu u ovom duelu je odnela Sara koja je osvojila svih šest glasova, dok ćemo Tamaru gledati ponovo u baražu jer je od žirija dobila tri glasa.

Nakon nastupa, žiri je rekao svoje komentare, a imali su i neke savete za mlade pevačice. Prvo se potegla priča oko naziva prve pesme koju je takmičara pevala. Kako je odabrala numeru „Lola“ grupe „Divanhana“ Sašu Popovića je zanimalo zbog čega Mili krade nazive pesama jer je numeru sa istim nazivom napisao Severini.

-To je najlakše, ne moraš da smišljaš. Velika je razlika u nazivu pesama tako da niko ništa nije ukrao. Saro, meni je ovo bilo sjajno, drugačije i bravo za tebe i mentorku, tačno ono što nam treba. Osvežila si nas i unela si svetlo. Što se Tamare tiče, ti znaš da pevaš, ali si toliko nalegla na pesmu, ja sam te slušao i na probi, sada je bilo bolje zaista. Ovde si u početak refrena dobro ulazila, ali kasnije je sve lelujalo – rekao je Mili.

-Tamara, nešto večeras nije bilo tvoje veče, sve je bilo okej, ali nikako da zakucaš, da se desi neka eksplozija. U drugoj pesmi nisi pogodila najviši ton, onako si se šunjala oko njega. Što se Sare tiče, slažem se sa Milijem – dodala je Viki.

Nakon kume, Ceca je pohvalila obe devojke i poželela im sreću u nastavku većeri, ali je za Tamaru imala i jedan savet.

-Ja bih rekla pre da je svega bio problem kada je ritmika u pitanju, malo si žurira – rekla je Ceca, a Marija se odmah nadovezala i poručila žiriju da ne odugovlači sa komentarima:

-Kandidatkinja broj dva pevala je lep program, bilo je dobro čestitam. Broj jedan je pevala težak program, nije pevala dobro. Hvala na pažnji, doviđenja.

Nakon Marije, Bosanac je dao svoj sud, a onda je prznao da ga je večeras Sara očarala pevanjem, pa je na njen račun izneo niz pohvala.

-Broj jedan, nije bilo dobro, ne znam ni da li da pričam. U drugoj pesmi si se baš svađala, pobegao bi momak. Što se Sare tiče, moram zaista da te pohvalim, ti si jedno razdragano stvorenje, prava curica. Prva pesma je jako zahtevna, ti si sve iznela, predivno, duga pesma odlična, kako bi ja rekao mali glas koji peva. I glumački si sve to donela, pevačka duša je u tebi i to je muzika – rekao je Bosanac.

Snežana je rekla da je takmičarka broj jedan imala veliki broj grešaka, ali je od nje dobila glas da bi mogla da ode u , dok je Saru takođe pohvalila za ovaj nastup.

Na kraju su završne reči dali i mentori, a Đorđe je bio vidno razočaran nastupom svoje takmičarke, dok je Ana pucala od ponosa.

-Evo Ana kaže nije moja bila toliko loša, koliko je njena dobra i to je tačno. Ja nisam zadovoljan, meni je mene žao, ovo što ti je Bosanac rekao, jednom da si ovaj kraj otpevala, kapiram da je trema i da si prva. Imas moćan glas, druga pesma, svaki prvi si ubola, svaki drugi nisi. Molim te pogini u baražu, možda imamo šanse – rekao je Đorđe.

-Sara je jedno divno stvorenje, pretalentovano, ona ovako peva i na probama. Nju nemam šta da ispravljam, samo neke male sitnice. Dođe spremna, samo izaberemo pesme, ima dar da donese pesmu, može da bude i glumica, bila si divna čestitam – zaključila je Ana.

You might also like