Stojan Mancev – Oprosti mi što te volim i 21.vek – (05. 11.)

– Oprosti mi što te volim i 21.vek – (05. 11.)

Čim je zapevao prvu numeru, svi su primetili neobičnu boju glasa koja je ostavila glavni utisak na žiri. Iako je Bosanac u prvim taktovima pesme rekao da će Stojan završiti u timu Đorđa Davida, to se nije desilo. Već na kraju prve numere je imao dva panika, a tek što je počeo drugu usledili su i ostali panik tasteri, pa je Mancev tako zavšio takmičenje.

-Ja te ništa baš nisam razumela, da li ti svtvarno tako pevaš sve pesme – pitala je Snežana , a takmičar je potvrdno odgovorio.

Marija Šerifović je insistirala da se takmičar sam predstavi ponovo kako bi čula njegovu stvarnu boju glasa, pa je rekla:

-Pa da, on namešta to tako i misli da je super ta boja glasa.

Kako je druga pesma bila od grupe „Miligram“ i njen frontmen Aleksandar Milić Mili je imao komentar za ovog takmičara iz Makedonije.

-Kad toliko distrorzije staviš na svoj glas, onda glas nestaje i ostaje samo distorzija. Ima takvih pevača i u svetu koji tako pevaju, kao na primer Tom Vejts, ali on ima takvu boju glasa stvarno. Ti si samo distorziju zviznuo i eto šta se desilo – zaključio je Mili.

You might also like