Rajo Simonović i Dženan Rakić – (11. 03.)

i – (11. 03.)

Rajo (32) iz tima Snežane Đurišić oduševio je žiri izvođenjem pesama „Ovako Cigani“ i „Kafanica, laganica“, dok je Dženan (23), štićenik Đorđa Davida, odabrao da se predstavi numerama „Lud i ponosan“ i „Ja bih da pevam“ i ceo studio podigne na noge.

Po prvi put u takmičenju ljuti rivali na sceni zapevali su i zaigrali zajedno, što je rezultiralo maksimalnim brojem glasova stručnog žirija koji je već bio na nogama.

Nakon fantastičnog folk- pop duela sjajnih momaka, ponosni mentori izašli su na scenu da čestitaju kandidatima.

-Ne idemo odavno dok ne vidimo da su obojica prošli – našalila se Snežana, a Saša Popović prvo zatražio od žirija da ugase tastere i da se pripreme za preglasavanje, a zatim poručio da se ipak šalio i da obojica idu dalje.

-Najbolji si direktor – dobacila je ushićeno Snežana.

Podrška i radost zbog Raja i Dženana širila se i u Vojinoj sobi emocija u kojoj su nekadašnji učesnici popularnog takmičenja i najbolji guslar Crne Gore bodrili momke.

Popović je nakon duela odlučio da otkrije manje poznate detalje o duelistima, tako je sa gledaocima i publikom u studiju podelio informaciju da je Dženan bio na audiciji kada je imao samo 17 godina, a kada je upitao Simonovića da li se i on nekada pojavio na kastingu, takmičar je počeo da vrda sa odgovorom.

– U ‘Zvezdama Granda' nisam bio nikad, možda jednom u Kruševcu pre desetak godina. Prošao sam prvu audiciju, ali bio sam sprečen da učestvujem jer sam često putovao kao član folklora – rekao je Rajo, ali ga je Popović „poklopio“ odgovorom.

-Bio si 2013. godine, imam snimak, gledao sam te. Sve vas ja pratim, samo da znaš – odbrusio je Saša, a voditeljka Sanja Kužet dodala:

-A ko će drugi?!

Žiri nije želeo da troši reči, jer smatra da su oba kandidata bila fantastična, a ni mentori nisu imali šta da dodaju.

-Fenomenalni ste, idete u četvrti krug – poručio im je Popović.

You might also like