Srđan Simić i Mahir Petrović – (04. 03.)

i – (04. 03.)

Žiri je još jednom večeras bio izjednačen u glasovima, pa su ovi momci otišli u sa po 5 glasova podrške.

Prva je dobila reč Ana Bekuta koja je glasala za oba kandidata, međutim jedan je na nju ostavio pozitivniji utisak.

– Srđane, razmišljala sam da li da glasam za tebe. Nemam nikakvu rekciju, ni pozitivnu, ni negativnu. Ne smetaš, ali mislim da još nisi pronašao svoj izraz u muzici i pesme koje ćeš izneti na pravi način. Stajling mi je malo čudan, malo mi je smtao taj plaš u drugoj pesmi. Mahire, bio si mnogo ubedljiviji i osmeh i interpretacija, pravi si narodnjak– dala je svoj sud Bekuta sa kojom se složila i Snežana Đurišić.

Marija je poslednja koja je pristisnula taster i dala svoj glas, a sada je objasnila i zbog čega.

– Kandidat broj jedan mislim da ovo baš jeste on, sada dragi Srđane nije ni nužno te svako oseća i to je normalno. Kandidat broj dva, nisam ti dala glas jer mi se nije dopala prva pesma, to se ne peva tako i malkice si kasnio u drugoj pesmi. Dobar si, ima štofa, ali to je kao drvo koje tvoj mentor treba da brusi- izjavila je Šerifovićeva.

Ceca je istakla kako joj je bilo krivo kada je Srđan ispao jer je prepoznala njegov potencijal i da joj se dopaa jer se vidi napredak u nastupu, a zatim je neočekivano citirala Milija.

– Sad će Mili da me grdi, kaže čula sam od njega,, ali jesam. Dok pevaš Olivera moraš taj vazduh da ispuštaš kroz vokal– savetovala je Simića, a Mili je dobacio: „Samo ti ponavljaj za mnom“.

Mahirovo izvođenje dopalo se Miliju koji ga je pohvalio, a zatim je sve nasmejao kada je rekao kako mu se dopao stajling i izvođenje Davidovog kandidata i da mu zato nije dao glas.

Violeti se takođe dopao Srđanov nastup, ali ga je posavetovala da probudi u sebi „punch“ i da će sve biti sjajno, dok je Mahiru dala glas zato što je potencijal, ali da joj se njegova interpretacija večeras nije dopala.

Na kraju, završnu reč imali su mentori.

– Sreća što u mojoj dugogodišnjoj karijeri pevači slabo pamte ono što im se objašnjava. Oni shvate tog momenta i prođu i posle misle da nema potrebe da se vidimo i čujemo. Prema tome Mahire, neka si ti meni živ i zdrav, kada možeš javi se. Kada bih ti sve popravio sad, ti bi postao bezličan. Prema tome od sad radi sam– u svom stilu rekao je Bosanac.

Đorđe se složio sa Bosketovom konstatacijom da kandidati ne primenjuju sve što im mentori pričaju i poželeo je Srđanu sve najbolje u baražu.

You might also like