Sanja Terzić i Nejra i Eki Prošić – (20. 05.)

i – (20. 05.)

Takmičarka iz tima Cece Ražnatović briljirala je izvođenjem pesama „Varaš me, varaš me“ i „Nema ćara od bećara“, dok su Nejra (24) i Eki (29) Prošić iz Cazina razočarali predstavljanjem u numerama „Ne smem da se zaljubim u tebe“ i „Crni sneg“, te je rezultat na kraju bio 6:4 za Sanju.

-Pogrešan izbor pesama, po mom mišljenju si ti pevačica koja treba da peva Draganu Mirković. Drago mi je da si prošla, ali dogovori se za sledeći put sa mentorom da promenite repertoar- poručila je Snežana Sanji, ali se Ceca ubacila:

-Zato pevamo Đurišićku do kraja, ma samo Đurišiću!

Snežana nije reagovala na Cecinu prozivku, već je nastavila da komentariše nastup brata i sestre.

-Ovo je vaše najgore izdanje od samog početka. Sastavili ste se tek u poslednjem refrenu – rekla je Snežana i dodala da je bilo mnogo falša.

-Težak repartoar- dodao je Saša Popović.

-Uglavnom je do sad Nejra bila dominantnija, a sad je bilo obrnuto. Sad je on bio super, a Nejra se malo raspala- konstatovala je Viki, dok je za Sanju dodala da je bila odlična.

Ana Bekuta priznala je da je za Sanju glasala zbog druge numere i dodala je da je jedan od retkih ženskih narodnjaka u takmičenju.

Ali čuveni dvojac nije mogla da pohvali.

-Nejra, nešto nisi bila u elementu večeras, Eki je izvukao glas od mene- dodala je Ana, a Bosanac objasnio da je povukao glas jer je video da je Sanjina mentorka na kraju izletela na scenu, ali ga je ubrzo vratio.

Sašu Popovića je zanimalo zbog čega je štur u komentarisanju večeras i pitao ga da li je uvređen i povređen, ali je Boske „tvrdio pazar“.

–Odlični su, nema potrebe da pričam jer kad dam glasove mogu da kažem samo odlično- u svom stilu rekao je Stojković.

I dok je jedini duo u takmičenju dobijao kritike, Sanja je od svih pokipila komplimente.

-Mene je kao čoveka iz rokenrola obradovala pesma od Lepe Lukić u takmičenju. Sanja meni deluje super na sceni i ja joj verujem kad peva- istakao je Đorđe David, ali nije mogao a da ne pohvali Ekija.

–Sad si grunuo,uleteo i pokosio, ali već u prvoj pesmi je bilo falša. U drugoj numeri ste se oboje tražili, tek pred kraj se našli. Povukao sam glas, jer je Sanja bila dominantnija- dodao je.

Ekijeva i Nejrina mentorka se složila sa svim što su njene kolege rekle, a svojim kandidatima je kratko poručila:

–Hitno da se saberete do baraža!

You might also like