Sanela Hasić i Ena Radojičić – (03. 06.)

i – (03. 06.)

Cecina takmičarka je prošla dalje sa šest glasova, dok je Ena osvojila tri glasa, što je dovoljno da je ponovo gledamo u baražu.

Nakon toga žiri je obrazložio svoju odluku, a svako je dao neki komentar i pohvalu na račun obe takmičarke.

-Kandidatkinja broj jedan, bilo je sasvim dobro, bilo je malo sitnih propusta u vibratu, krajevima i frazama, ali generalno je to, to. Broj dva, u prvoj pesmi si bila solidna, ali druga nikako. Teška je pesma i lično sam je vežbala da bih je donela na nekom nastupu pristojno – rekla je Snežana, dok se odmah nadovezala Ana:

-Draga moja Sanela, preslatka si i dobra, ali i dalje savetujem ne više u visine, nema potrebe mila, ja to pričam od početka, ali me niko ne sluša. Biću uporna i dalje, ne tolike visine! Ena nisi bila u elementu i nisi bila raspoložena. Imaš ti neku foru, ali mora osmeh i raspoloženje na scenu, pa bar na silu. Zaboravi probleme kada izađeš na scenu.

Iako je dao svoj glas Saneli, Bosanac je izneo niz kritika na račun večerašnjeg pevanja obe takmičarke.

-Prva takmičarka, strofa prve pesme nije valjala ništa, ali sam ti ja dao glas. Refreni su u drugoj pesmi bili niski. Mislim da možeš lepše i bolje, ovo je glas podstreka, ali sledeći put pazi. Druga takmiačrka, prva pesma i pomozi Bože, druga nije imala veze sa životom, mnogo fejlova koje ja ne moram sada da iznosim- dodao je Bosanac.

Marija je sa druge strane bila pri stavu da je Ena pokazala sve što može do sada i da je to sve od nje.

-Kandidatkinja broj jedan dobra, slažem se sa Anom za visine, broj dva, mislim da si ti svoj limit i maksimum dostigla – kazala je Marija.

Mili je istakao da je Ena pogrešila u izboru druge pesme, ali da su mu negde obe bile ujednačene i da je zbog toga dao svoje glasove.

Na kraju su mentoke dale završne reči, a Viki je odlučila da bude fina i dobra kako je sama rekla.

-Mislim da je mogla da dobije još jedan glas, Ena je napredovala ovo je šesti krug, a bez iskustva si bila. Ja sam prezadovoljna i mislim da si dosta toga pokazala – rekla je Viki.

-Ja sam prezadovoljna Sanelom, bićemo sve bolje i sve uvežbanije, slede nam sve teži krugovi – zaključila je Ceca.

You might also like