Robert Tadić i Nejra i Eki Prošić – (15. 04.)

i – (15. 04.)

Brat i sestra su odneli pobedu u ovom duelu sa maksimalnih šest glasova, do je Robert imao samo jedan glas manje i ponovo će pevati u baražu. Nakon nastupa žiri je dao svoj sud, a svi su pohvalili nastup Nejre i Ekija koji su još jendom na sceni pokazali pravi performans.

-Ja hoću da čestitam sestri i bratu, divni ste, lepo pevate, vidi se da se trudite i samo tako nastavite. Roberte, vidi se da si dobar pevač, ali moj utisak je da nisi sa mentorom baš radio. Vidim neke propuste koje on ne bi dozvolio – rekla je Snežana Đurišić, a Robert je potvrdio da nisu radili jer je bio bolestan.

Ana Bekuta se složila sa Snežom kada je u pitanju Robert, dok je Nerju i Ekija pohvalila, to je takođe uradila Ceca Ražnatović koja je posebno pohvalila performans brata i sestre.

-Nerjra i Eki su bili odlični večeras i zaslužuju svaku pohvalu, iz kruga u krug ste sve bolji i sve je bilja energija. Što se tiče Roberta, prva pesma i nije bila nešto u drugoj si bio bolji – dodala je Viki Miljković.

Aleksandar Milić Mili je priznao da je samo dao glasove, ali bez kako je rekao bez ushićenja. Odmah se i Đorđe David nadovezao i rekao da je takođe dao glas bez ushićenja i da su i Nejra i Eki imali neke greške večeras.

Na kraju su mentori dali svoj dali završne reči, Marija je samo pohvalila Nejru i Ekija dok je Bosanac održao malu lekciju svom takmičaru.

-Robertu želim da što brže ozdravi, jeste prehlađen. Malo i da se odmoriš, ne smeš sebe da naprežeš da radiš. Moraš malo da staneš do sledećeg kruga inače nam se ne piše dobro. Što se tiče drugog kandidata moram da kažem da moji Bosanci vole mene i ja njih, pa sam morao da izađem da vas podržim – rekao je Bosanac.

You might also like