Robert Tadić – Da se napijem i Jedna, noć, jedna luda noć – (17. 12.)

– Da se napijem i Jedna, noć, jedna luda noć – (17. 12.)

-Pokazuješ svoje grlo, verovatno želiš nešto da im poručiš. Je l' problem sa grlom ili je falila voda? – upitala je Sanja Kužet takmičara nakon nastupa, a on odgovorio da mu se grlo skroz osušilo. Da se nešto desilo tokom nastupa primetio je i Saša Popović.

-Druže, ti si u Zagrebu na audiciji pevao pet puta bolje. On je na audiciji otpevao tako da se niko posle njega nije usudio da izađe -istakao je Popović u neverici, a Mariju Šerifović zanimalo je da li se Robert takmičio 2016. godine. Nakon što je potvrdio da jeste i da je od tad dosta napredovao, Đorđe David bio je u šoku.

-Jesi ti normalna, majke ti, kako se sećaš? -pitao je Đorđe, ali je ostao uskraćen za odgovor, budući da se u žiriju povela polemika oko takmičara.

-Meni si bio odličan, izlazilo je dosta toga. Ti znaš da pevaš, ali nisam bio siguran da li si stigao sa tezgice, da li ti je grlo umorno ili ti je manir da već na drugoj pesmi posustaješ -prokomentarisao je Dragan Stojković Bosanac, a Popović dodao:

-Ne, nešto se desilo!

-Dečko zna da peva i to se čuje. Ja sam iznenađena da ima ovako malo glasova – konstatovala je Ceca Ražnatović, a Mili se nadovezao: –Pukao mu glas.

Bosanac se nije složilo, ali je Mili tvrdio da je Robert ipak potencijal za zvezdu i da je bio za prolazak dalje.

–Može da se desi loš dan – prokomentarisala je Ana Bekzta, dok je Snežana Đurišić istakla da sa ovim kandidatom mkora mnogo da se radi, jer je sve pogrešno postavljeno.

-Poenta je da kod njega postoji ozbiljan materijal, samo treba prepakovati- dodala je Ceca, ali se Bosanac umešao:

–Da je grlo bilo podmazano dobio bi osam glasova. Ima zdrav glas, malo iskvareno pevanje, ali svi smo mi pokvareni po malo. Popoviću, ti si pokvaren, ne može te popraviti niko!

-Ti si đubre – poručio mu je Saša, što je sve nasmejalo.

-Ja sam baš mislio da ćete mi Vi popraviti glas. Meni treba producent koji će sve da postavi -obratio se takmičar Bosanacu, ali se Đorđe nije složio.

-Bosanac popravlja harmonike, Snežana popravlja glas – poručio je, a Ceca se pobunila i pitala zašto pevači traže pomoć od ljudi koji ne znaju da pevaju.

-Kako da ti Mili pomogne, ajde za Bosanca i da razumem, on je muzički obrazovan, može da ti popravi dinamiku – rekla je Ceca, ali je Mili prekinuo i pitao kako je njoj pomagao dvadeset godina.

-Ti meni nisi pomagao, samu sebe sam izgradila. Ja sam samu sebe izgradila pre nego što je Mili došao u moj život i karijeru– odgovorila je Ceca.

-Ovo priča sujeta, nemoj da je slušaš – poručio je Mili takmičaru, ali se nadovezao Bosanac kog je komentar Đorđa David da ume da popravlja harmoniku pogodio.

-Nije strašno kad čovek zna koliko ne zna, strašno je kad pročita nešto ili čuje nešto, pa prokomentariše. on kađe da ja popravlja harmonike, tačno, ali u glasu. Đorđe, uvek pitaj mene da prokomentarišem tvoje gluposti. Tvoja pamet je velika, ali ne služi ničemu sem za tvoje gluposti – odbrusio je Boske, ali ih je Snežana zamolila da se ne prepucavaju oko gluposti i vratila se na takmičara.

Ona je kandidatu ukazala na grešku i rekla da ako Popović donese odluku da ga vrati, preuzeće ga Bosanac i ona, što se Bosketu nije svidelo, tvrdeći da on sve može sam.

Potom se Bosanac našalio i pitao takmičara gde će da vežbaju, a on mu je odgovorio da će vežbati u Beogradu, ali se to Bosketu nije dopalo.

-Bolje da ja dođem u Beč, najlakše mi je– dobacio je Bosanac, ali se Snežana pobunila i istakla da ne izlaže dečka trošku.

-To će da ga košta, nije fora – dodala je i nastavila: Mi koji tezgarimo po Beču ne košta nas ništa. Ovde moraš da platiš.

Popović je za kraj poručio kandidatu da će biti na listi takmičara za vraćanje, i ako se popuni ista sa takmičarima koji su direktno prošli u , neće ga pozvati da se vrati u šou.

-Sad kad si čuo da ja idem za Beč, kao nećeš ući. On dečko hoće da uloži u sebe– našalio se Bosanac.

You might also like