Rajo Simonović i Ljiljana Milaković – (15. 04.)

i – (15. 04.)

-U ovom duelu je meni za nijansu bio bolji Rajo, kandidatkinja dva je bila okej i korektna, ali nedovoljno dobra za . Istovremeno mi je Rajo bio bolji u prošlom krugu- bila je jasna Marija Šerifović.

Malo opširniji bio je Bosanac koji je izneo nekoliko kritika na račun takmičara.

-Ovo ti je bio najlošiji nastup od pojavljivanja ovde. Ja sam objašnjavao da se treba smejati na zadnjim tonovima, ali ti si se toliko smejao na tužnu pesmu da je meni to bilo komično. Ne može da peva „Da ljubim drugu ne mogu“ i da se smeje– objasnio je Stojković imitirajući Simonovića.

-Bosanac kad ne zna šta će da kaže smeta mu osmeh- branila je Sneža svog takmičara.

-Je l' sam trebao da zaplačem?- našalio se Rajo.

-Tvoja razdraganost mi je govorila da si jedva čekao da je šutneš- našalio se Boske.

Što se tiče pevanja Anine takmičarke Bosanac se donekle usaglasio sa Marijom.

-Umereno, lepo i donekle dosadno moram priznati, ali sam glasao za tvoj trud. Uživao sam slušajući te-objasnio je Dragan.

Da Ljiljani fali emocije tokom izvođenja smatrala je i Ceca Ražnatović koja joj je udelila niz saveta.

Od reči do reči, potpuno istog mišljenja kao Marija bio je i Đorđe David, dok Mili koji je prednost dao Aninoj takmičarki.

-Slomio sin se Rajo na drugoj pesmi i mislim da se to desilo jer si počeo da razmišljaš o nečemu drugom, a ne o pesmi. Nisi nikako ušao u drugu pesmu, od tebe više očekujem- objašnjavao je Mili, a kolege se nisu složile sa njim.

-Šta nije bilo u redu u drugoj pesmi?- zanimalo je Popovića.

-Ako ja kažem da nije bio u pesmi, onda nije bio u pesmi! Ja svaki dan produciram nekog od velikih zvezda i znam– odbrusio je Milić.

-Isecite ovo što je Mili rekao, ajmo dalje- pobunio se odmah Đorđe David s obzirom da je smatrao da Mili nije u pravu, kao i Ceca koja nije mogla da veruje šta Mili priča.

-Toliko si pričao, a ništa nisi rekao- umešala se i Viki.

Međutim to nije sprečilo Milija da nastavi svoje izlaganje te je Violeti poručio da između njih postoji intelektualna evolucijska razlika.

Rasprava Milija i Violete je čak i nasmejala pojedine članove žirija, a posebno Cecu i Đoleta koji u par navrata nisu verovali šta čuju.

-Pevač nije dobar onoliko koliko dobro peva već onoliko koliko mu ljudi veruju. To je pevač! On mora da uđe u ulogu- pokušavao je da objasni Mili, međutim Violeta nije marila te je dala svoje obrazloženje.

-Bilo je dosadnjikavo, pevali ste a kao da niste pevali. Ništa se nije desilo. Bila sam prisutna u šminkernici Rajo kada te je tvoja mentorka pitala da li si okej i verovatno te nije to uzaludno pitala. Danas nije tvoj dan i ona je čula na probi šta ti nedostaje. Ne znam šta ti je danas ali te glas nije služio najbolje- istakla je Viki, međutim Sneža, Ana i Popović vidno izrevoltirani njenim komentarom tražili su joj da zapeva i pokaže kako se fraze donose.

Ceca i Viki su zapevale, a Bekuta je odmah našla zamerku i pokazala kako treba. Ipak Ceca nije marila za komentare i nastavljala je da peva.

To njene kolege nije sprečilo da nastave raspravu, a Snežana je sve vreme tvrdila da oba kandidata zaslužuju više glasova.

-Moj životni moto nije da kukam što drugi ima a ja nemam tako da Rajo samo ovako i taj kraj otpevaj onako kako si ga otpevao drugi put i ti si Bog- pručila mu je mentorka, dok je i Ana Ljiljani dala niz korisnih saveta kako bi se što bolje pokazala u baražu.

You might also like