Petar Krekić i Nemanja Đorđević – (16. 12.)

i – (16. 12.)

Iako su obojica bili dobri, žiri je našao zamerku, te im je uputio savet kako da se postave u narednom kolu.

Prvi kandidat se predstavio pesmama „Otac“ i „Nema ništa majko od tvoga veselja“ i upravo on „popio“ je kritiku od Svetlane, a njegov nastup možete da pogledate u videu ispod.

Drugi kandidat otpevao je numere „Od milijun žena“ i „Kesten“, ali je zaradio samo dva glasa.

Najviše glasova žirija, čak šest dobio je Petar koji je i prošao u naredni krug.

Iako su se obojica muški borili za prolazak i briljirali na sceni, Ceca je našla zamerku prvom kandidatu za kog je i glasala.

-Jako mi se dopada kako Petar radi, samo bih mu ja kao mentor malo pomogla. Uopšte mili, ne otvaraš usta. Treba da se malo pomeriš i pokreneš, a ne da izgledaš kao da ti je sve tako ravno. To su neke stvari koje mentor mora da promeni– rekla je Ceca.

Dragan Stojković Bosanac istakao je da mu se Petar nije dopao u drugoj pesmi, dok je za drugog konstatovao da ima fenomenalnu boju glasa.

-Što se tiče Petra, to je bilo potpuno van svega što tu pesmu čini lepom, bez ataka kao što je Ceca rekla. Ti treba da povučeš matricu, pa makar bio kao Paja Patak– izjavio je Boske za Kukića, dok je Nemanju prokomentarisao sa oduševljenjem:

–Drugi kandidat ima vokal koji udara kako treba. Ja sam oduševljen s tobom, dao sam glas samo da Saša ne bi zaboravio koliko si imao glasova.

You might also like