Petar Bulatović i Dea Danilović – (28. 01.)

i – (28. 01.)

-Ovde osećam, biće krvi do kolena- zaključio je Popović i pre nego što je žiri dao svoj sud.

Članovi žirija, ali i sam Saša se zbunio s obzirom da nisu nmogli da se sete kako je Dea završila baš u timu Bosanca.

-Vi ste tako odlučili da budem kod njega- rekla je takmičarka Saši.

-Smatram da je Petru apsolutno mesto u sledećem krugu i po mom skromnom mišljenju si pevao za šest glasova. Prva pesma ti je bila bez greška, ali svejedno pvakvo pevanje, ponašanje, energijica, sve je na mestu za - bilo je mišljenje Marije Šerifović.

Sa njenim mišljenjem se Popović odmah usaglasio, ali i priznao da mu je mnogo žao što Cecin kandidat nije dobio svih šest glasova jer mu je želja bila da izađe na scenu i prošeta svoju mini suknju. To je izazvalo lavinu smeha, a Svetlana je rešila da izađe na scenu bez obzira na broj glasova i izgrli mladog Crnogorca.

-E toliko favorizuješ da ću sada da napustim emisiju, odem do toaleta jer mi je već muka od tvog favorizovanja!- bunio se Boske nakon što je Sale priznao da je takmičar zaslužio svih šest glasova.

S obzirom da samo Mili nije dao glas Cecinom kandidatu svi su jedva čekali da čuju njegovo objašnjenje.

-Ti ćeš sigurno da ideš dalje i sigurno si potencijal, ali samo u odnosu na one takmičare koji izađu i razvale nas. Ti si sad u procesu građenja i sa Cecom ćeš da napreduješ. Mnogo falša, nema energije- objasnio je Mili, dok je Sale tvrdio da nije u pravu.

Međutim, za razliku od Milije, Ana Bekuta tvrdila je da je uporno pokušavala da nađe neku grešku Petru, ali u tome nije uspela.

-Zvuči amaterski!- dobacio je Mili, dok je Ceca žustro branila svog kandidata.

-Ma šta zvuči amaterski?! Ajde mu ti pokuži intonaciju, nisi dao adekvatne razloge! On ima samo sedamnaest godina! Nisi u pravu i priznaj kad si pogrešio, ja kad pogrešim kažem! – bunila se Ceca.

Zbog cele ove rasprave Viki Miljković je predočila Saši da u žiriju postoje klanovi, tvrdeći da je Bekuta to svojim potezom i pokazala budući da je dala glas Bosančevoj takmičarki, iako nije zaslužen.

-Anino obrazloženje da će uvek glasati za Bosančeve kandidate je apsolutno u suprotnosti sa propizicijama „Zvezda Granda“- rekao je Saša, nakon čega je Bosanac izašao na scenu.

-Čekajte da pokažem nove patike (smeh) Bila si odlična, mrze nas, zato si ispala! Šalim se, nju je trema pojela, vežbvala je toliko da mi se na glavu popela- rekao je Stojković Dei, nakon čega su mu objasnili da ona još uvek nije ispala.

Dok su se svi smejali Bosketovom potezu, Ceca je prišla Miliju vidno ljuta i razočarana.

-Stvarno si jadan, ispao si jadan. Pa da mu ne daš glas, majke mi ti kažem. Ti si gluv, ja nisam kriva što si ti gluv. Ogrešio si se- poručila mu je Svetlana, a Mili je sve vreme tvrdio da je veoma realan i objektivan.

–Ti nisi prošao pored realnog, živiš u svojoj vasioni -poručila mu je Ceca, a Mili nasmejano odgovorio:

-Pa to, ja živim u svojoj, neću u tvojoj!

-Pa ne možeš u mojoj, ne snalaziš se – odbrusila mu je Ceca.

Nakon svađe usledila je Sašina dilema da li da je pusti u , a na nagovor Bosanca odlučio je da joj pruži još jednu šansu.

You might also like