Omar Džaferoski i Emin Mujić – (02. 12.)

i – (02. 12.)

Omar se našao u duelu sa Eminom Mujićem koji se prvi put predstavio na sceni i nije zadovoljio kriterijume žirija, dok je Đoletov kandidat bio standarno odličan, a iako mu je dao glas Bosanac mu je uputio i kritiku.

– Emin je amater i to se čuje. Što se tiče drugog kandidata, strofa ti je u drugoj pesmi rekla sve o tebi kao pevaču– kratko je dao svoj sud Bosanac.

Pored pohvala koje su se nizale na račun Džaferoskog, Ceca, Viki, Bekuta i Mili su se složile da čuju potencijal kod Emina koga su posavetovale da počne da radi i vežba kako bi postavio svoj glas na mesto.

– Emin, ima tu nečega, ali uz mnogo rada i truda mogao bi da se baviš ovim poslom ali da tu bude sugestija sa pesmama. Nemaš širok opus da bi mogao sve, ali to Baju bi mogao– poručila je Ana, dok je Snežana imala nešto drugačije mišljenje zbog čega ga je pitala da Muji sam oceni svoje pevanje za koje je takmičar potvrdio da nije bilo dobro.

– Ne razumem zbog čega se spočitavaju stvari Omaru, ovo je već drugi put od strane određenih članova žirija. I to već na početku Bosanac krenuo si štiklom u ja*a. Omare, ja ti tvrdim i potpisujem da si pevao kao na ploči. To si mu uradio i prošli put kada se takmičio kada je pevao Korni grupu, ja sam preslušavao snimke- odbrusio je roker kompozitoru koji mu nije prećutao svoje mišljenje koje prvobitno nije želeo da podeli.

– Nisam imao nameru da kažem iz prostog razloga zato što znam da bi ponovio ovu grešku koju je imao u strofi nije otpevao nijedan tačan ton jer je bio visok i davio se dole i treba mu objasniti kako se peva kada je nisko. Nisam imao nameru i neću te drugi put kritikovati, ali to će te koštati. A ti dobro vodi računa Đole kada preslušavaš očito ne čuješ dobro– objasnio je Bosanac.

Kada je počela rasprava oko blu nota, dura i mola Saša ih je prekunio i dao Sanji da odjavi kandidate.

You might also like