Nenad Kostov i Josip Nedić – (08. 04.)

i – (08. 04.)

Kao nagrada za trud, upornost i talenat obojica su dobili maksimalnih šest glasova stručnog žirija „Zvezda Granda“, što je osim kandidata obradovala i njihove mentorke.

Nakon čestitki i slavlja prikazana je ženska podrška koju su oba takmičara večeras imali u sobi emocija Voje Nedeljkovića.

-Nediću, da li postoji neka devojka iz Orašja a da večeras nije došla u bekstejdž? – našalio se Saša Popović, a takmičar kroz osmeh potvrdio i ponosno pokazao svoju podršku.

U Vojinoj sobi emocija bila je i Nenadova supruga koja je otkrila da je termin za porođaj uskoro, tačnije 28. aprila.

-Znači tačno kad sam te pozvao posle audicije, supruga je zatrudnela. Saznali smo da će biti dečko, tako da u aprilu dobijamo novog člana – konstatovao je Popović.

Pre preglasavanja, Saša je dao reč Aleksandru Miliću Miliju koji je ukazao na par greškica kandidatima.

-To je više tehničko pitanje, ali mislim da je Nenad odlično. Josipe, koliko ti voliš muziku to je fantastično. Šta god da radiš, samo tako nastavi – poručio je Mili.

-Dva dobra kandidata, lepo vas je bilo i gledati i slušati, ali bih prednost dala drugom kandidatu- rekla je Snežana Đurišić, dok je Marija Šerifović primetila da Nenada grlo nije služilo u potpunosti.

-Nisi vladao sto posto svojim vokalom, nešto se u kontroli desilo, ali si kandidat kog volim-poručila je Marija Nenadu, dok je Josipu pohvalila i vedru energiju i stajling.

–Znaš da pevaš, ali za odabir pesama imam šta da kažem, ali sve ostalo je lepo – dodala je, a Popović se našalio kako će Bosna fešn (prim.aut Dragan Stojković Bosanac) da komentariše stajlinge takmičara.

Bosanac je istakao da su obojica egal i da bi trebalo da idu direktno u , a Anu Bekutu zanimalo je zašto nije pitao Josipa zbog čega su mu pantalone za jedan broj manje.

-Nisu manje, čak imam četiri prsta viška – odgovorio je Nedić, a Bekuta dodala da su uske.

-Onda su ti guzovi porasli- dobacio je Bosanac, a Nenad odgovorio da je takva garderoba.

–Ok, to su te streč jelanke- konstatovala je Bekuta, a Viki dodala da je takva moda.

You might also like