Nejaz Neki Ramčevski i Milica Trajkov – (21. 01.)

i – (21. 01.)

Snežana je pohvalila Nejaza kako je bio odličan, dok je za Milijevu kandidatkinju imala i kritiku.

– Dala sam ti glas zbog druge pesme gde si briljirala, u prvoj je bilo strašno, krv iz ušiju nam je pošla- rekla je Snežana.

Marija je takođe prednost dala Ramčevskom koji je osvojio isključivo zbog visina koje je pokazao da može da dostigne, međutim bila je zbunjena zbog čega je numeru „Hitno“ koja je laksa od “ Za venčanim stolom“, uspeo da otpeva gore te ga posavetovala da poradi na tehnici.

Miliju nije bilo jasno zbog čega Šerifovićeva nije dala svoj glas njegovoj kandidatkinji za koju smatra da poseduje neverovatnu energiju i glas.

– Ti imaš ogroman potencijal, imaš veliki raspon, ali ti svoj vokal siluješ i to nije ugodno. Kada pustiš taj dugačak ton u refrenu, ščepaj ga nemoj da bežiš. To je silovanje i tačka- zaključila je Marija sa čim se složio i Đole koji je dodao da bi bilo mnogo bolje da je pevala ton niže.

Ana Bekuta smatrala je da je Nejaz držao pažnju i pokazao raskoš svog glasa, ali ga je posavetovala da ubuduće bira pesme koje su šire.

Svetlana je svoju podršku dala i jednom i drugom kandidatu koji su joj se podjednako dopali.

– Nejaze, bio si odličan što se tiče Serbezovskg, a ova Adilova pesma je kamen spoticanja mnogima u takmičenju, ali sjajn si pevač. Što se Milice tiče, „Kruna“ nije bila dobra, ali u „Čekala sam“ si izdominirala– obrazložila je Ceca.

Viki je smatrala da je njen kandidat oštećen, ali da će gledaoci čuti njegov talenat.

– Ovaj momak je tako to otpevao da ako nije za šest onda ne znam ko je za šest. Bilo je onih koji su dobili pet, a nisu bili ni za tri. Momak ne peva nigde, treba mu vremena, ali nama trebaju deca koju ćemo formirati. Iako te određeni ljudi bojkotuju, narod te podržava– rekla je Miljkovićeva.

– Neki komentari su sasvim u redu, ali ne za . Ova devojka ima stajling, energiju, mi bi trebali da jedva čekamo da udarimo taj glas da pravimo šou da takav neko ostane što duže, a mi četiri glasa za ovakav nastup, ja uopšte ne razumem šta mi radimo. Oteževamo sami sebi, to nije dobro za šou– branio je svoju kandidatkinju i osudio komentare žirija Milija.

You might also like