Mustafa Bidžan i Danijel Ajetović – (08. 04.)

i – (08. 04.)

Saša Popović otkrio je kako se u prethodnom krugu lomio da li da pusti Mustafu ili Dušana Vukadinovića i kako nije pogrešio što je odabrao baš njega jer je ovog puta zablistao na sceni u punom sjaju, kada je odlučio da oba kandidata idu direktno dalje i dao reč Mariji.

– Dobri ste kandidati, vredni prolaska u sledeći krug, ali ako Mustafa bude ovako pevao drugu pesmu, bez života i falš u sledećem krugu moj glas nemaš. Kandidat broj dva, super si bio, sve na mestu,a li ja ću da poludim od tebe i prenatrpanih interpretacija, samo to ispravi– rekla je Šerifovićeva, što je navelo vrhovnog sudiju da preispita svoju odluku, nakon čega je Ceca dala svoj sud.

– Mustafa ja volim tvoje pevanje, tvoju energiju, dobro vladaš scenom. Zasluženi su šest glasova, samo tako nastavi. Danijele, ti znaš da pevaš, te sitnice sad, Bogu hvala da ih ima, ali mislim da ćeš ti poslušati Milijev savet i da će to biti super– objasnila je Ražnatovićka.

Bosanac je kratko istakao da su oboje dobri bili, a zatim u svom maniru Mustafi zamerio da je recitovao, dok je Danijela savetovao da se drži Adila.

Viki je takođe imala lepe reči za kandidate za koje je rekla da može da im nađe grepke, ali da ne želi jer se vidi napredak, što je potvrdila i Đurišićka.

– Bilo je grešaka, međutim neke stvari od od ove emsije ne smeju više da se dešavaju. Mustafa bilo je falša, ali si mnogo bolji od prošlog kruga, Danijele dobar si pevač ali ima tu da se poprave te sitnice– složila se Snežana.

Pre nego što je dao reč Ani Bekuti, Saša je zatražio da se isključe tasteri žiriju.

– Mustafa malo je bilo nesklada, ali ipak sam osetila emociju kojom si pevao, a Danijele dikcija je i dalje tvoj najveći problem- zaključila je Bekuta.

Đorđe David složio se sa komentarima žirija, dok je Mili rekao kako svakom pevaču može da se nađe greška i da su bili dobri.

Saša Popović dao je znak za glasanje, kada je ceo žiri odlučio da bojkotuje njegovu odluku i ne glasa, a iako je pokušao da ih nagovori da kažu kome daju prednost oni su i dalje odbijali i složili se da će mu odluku saopštiti na pauzi.

Popović je zatim upitao Mustafu da li više vole Cecu ili Mariju na šta je on odgovorio kako obe obožava, dok je Aetović iskreno odgovorio da više voli Milija od njega kada je došao kraj agoniji jer su obojica prošla direktno dalje.

You might also like