Matea Nuić – Dve muzike i Krivi spoj – (05. 11.)

– Dve muzike i Krivi spoj – (05. 11.)

U „Zvezdama Granda“ je sve moguće, pa i da žiri daje konstruktivne predloge Saši Popoviću za razmatranje, iako ih on uopšte neće uvažiti. To je ove subote izazvao nastup Matee Nuić (27) iz Zagreba koja se žiriju predstavila pesmama „Dve muzike“ Indire Radić i „Krivi spoj“ od Severine, ali je na kraju dobila tri glasa i tri panika.

-Nedovoljno za prolaz – konstatovao je Popović, dok su pojedini članovi žirija izrazili žaljenje, jer takmičarka odlično izgleda.

-Mislim da je Matea pogrešila u izboru prve pesme. Ali veruj mi, pevaju i gore od tebe, zato samo rokaj– poručila je Marija Šerifović, dok je Dragan Stojković Bosanac složio.

-Ima nešto erotsko u glasu. Ovo je za prvi nastup bilo sasvim u redu. Šteta je– rekao je Bosanac, pa dao konstruktivni predlog da ubuduće Popović štiklira takmičare koji nisu prošli, kako bi ih možda kasnije, u nekom krugu dodelili nekom slobodnijem mentoru.

-Pošto on pravi zvezde, mislim da on treba da je uzme. On je stari mag i trreba da je uzme – rekla je Ceca, a Bosanac dodao da je već prezauzet, ali da bi mogao da prihvati da se javi i da joj da par saveta.

-To bi bilo to, Matea – poručio je Popović, a takmičarka dodala da joj je žao.

-Ja da sam mogao da biram i da glasam, ja bih te izabrao – dodao je Saša, a Mili se složio.

–Nisi za ispadanje, nisi ni za prolaz, ali si štiklirana. Videćemo da li će se usvojiti ta kategorija – konstatovala je Sanja Kužet s osmehom, dok je Boske rekao da je ozbiljan i da bi njegov predlog Popović trebalo da uvaži.

You might also like