Mirza Pandur i Dino Suljić – (23. 12.)

i – (23. 12.)

Prva je reč dobila Ana Bekuta, koja je istakla da je ranije radila sa prvim kandidatom.

-Mirza je bio kod mene ali nismo imali sreću da se sretnemo. Meni se i dalje dopada kako pevaš, sa malim tehničkim oscilacijama koje ćeš verujem ispraviti – rekla je Ana.

Aleksandar Milić Mili dao je svoj sud, a poseban značaj je imalo i to što je prvi takmičar izvodio upravo njegovu pesmu.

-Mislim da Mirza ima to što je Ana rekla. Ove pesme si doživeo na drugačiji način. Treba da ih moćnije, a smirenije ih pevati – istakao je Mili, dok se njegov kolega Đorđe David osvrnuo na čisto pevanje.

-Mirza, nauči pevačke deonice. Ideš u , pojma nemaš šta se peva kada je u pitanju druga pesma koju ćeš izvoditi u baražu. Molim te, poslušaj to na telefonu – rekao je Đorđe i obratio se drugom kandidatu:

-Sem dve pojave nosa meni si fenomenalan.

Dragan Stojković Bosanac insistirao je da dobije reč, a ubrzo se pokazalo i zbog čega.

-Ja bih pohvalio drugog kandidata, stvarno je bio izvanredan. I gospodina Fuada Kasumovića, gradonačelnika Zenice da pozdravim koji okuplja svako leto estradu – ispričao je Boske a takmičar je odgovorio da za Novu godinu imaju dragu gošću Mariju Šerifović u njihovom gradu.

-Čekaj Maro, pa ti onda treba najviše da ga pozdraviš? – upitao je Popović Mariju koja je potvrdila da je sledeće sedmice u Zenici, a Bekuta je imala sjajnu poruku:

-Ja ga pozdravljam za narednu godinu – rekla je Bekuta što je izazvalo smeh i aplauze u studiju.

Voditeljka Sanja Kužet upitala je takmičara da li će biti na Marijinom koncertu u Zenici, a on je šokirao odgovorom.

-Pa ako me Marija pozove, na sceni da budem. Red bi bio – rekao je Dino, a Marija je ostala zatečena.

-Jel' ti pevaš negde za Novu godinu? – upitali su i Popović i Marija.

-To je tajna, ali za vas bih učinio presedan – rekao je kandidat.

Marija je obećala da će razmotriti njegovu ponudu, krenuo je žamor, a Popović je insistirao da se isključi mikrofon žiriju.

You might also like