Milica Tomašević i Andrea Suljić – (28. 10.)

i – (28. 10.)

Devojke su dale sve od sebe da se pokažu u što boljem svetlu, a žiri je bio neodlučan kada je glasanje u pitanju. Duel se završio rezultatom 4:3, ali je Saša ostavio mogućnost da kasnije izjednači rezultat.

Na samom početku Ceca je dala svoj komentar, dok je Saša Popović kritikovao što nije odmah glasala, a ona je objasnila zbog čega je to uradila.

-Razmišljala sam dugo, meni je takmičarka broj dva bila autoritativnija u nastupu i dopala mi se. Malo sam bila iznenađena, pa sam čekala, imam pravo i ja nekada da se unezverim – rekla je Ceca, a Saša je odmah odgovorio:

-Šta si se unezverila? Neko ko je pevao na Ušću pred 150.000 ljudi, on nema pravo da se unezveri. To ne može tako – rekao je Saša.

Sa druge strane, Snežana Đurišić je napravila kalkulaciju u glasanju, pa je na kraju priznala da je dala prednost takmičarki broj jedan, kako bi druga pevačica eventualno došla u njen tim.

-Ja sam bukvalno razmišljala, bile su mi egal ove i negde sam imala utisak da će broj dva imati više glasova, pa sam htela da nagradim broj jedan. Želim da pohvalim devojke – kazala je pevačica, a onda je Saša otkrio Snežaninu taktiku.

-Ja milsim da Snežana nije namerno glasala za dvojku, da bi ona posle baraža otišla kod nje. To mi nekako miriše tako – dodao je Saša, a Sneža je potvrdila ove reči.

Marija Šerifović je ostala pri stavu da ne bi glasala da nije morala, a u komentaru je iznela i nekoliko zamerki na račun pevanja obe takmičarke.

-Da sam imala tu opciju, ja ne bih glasala, devojke ništa posebno nisu pokazale. Takmičarka broj jedan mi nije bila stabilna i prisutna. Broj dva, najveći tvoj problem je tvoja boja glasa, kako se ode u visine, tako se pojavi Paja Patak i ja ne znam kako se i da li se to rešava, ali si pevala tačno.

Mili i Bosanac su se složili da je Milica u ovom duelu bila malo bolja, a onda je Viki raskrinkala koaliciju i otkrila zbog čega je Bosanac tako glasao.

-Takmičarka broj jedan, odličan odabir pesama, matrice su dobre, ali pevanje nije bilo kako treba kod obe. Jedino je takmičarka broj dva bila prezentnija, ali mora mnogo da se radi – rekao je Mili, a odmah se nadovezao Bosanac:

-Meni je jedinica bila dobra, lepo je igrala, lepo se predstavila, sa mentorom može da napravi korak napred. Druga takmičarka, vokali su problem, mislim da me to nije dojmilo, eto tako se odigralo glasanje.

Kada je dobila trideset sekundi, Viki je odmah reagovala na glasanje čuvene osmorke, pa je priznala da je njoj takmičarka broj dva bola bolja.

-Ja mislim da su kolege danas jele neke lude pečurke, ja ih ne razumem. Meni je takmičarka broj dva bila daleko bolja. Pravi narodnjak, pevački odlična, samo sa svojih sedamnaest godina trebalo bi da izgledaš malo više spram godina, izgledaš starije, nego što imaš godina. To je jedina zamerka, ne kažem da izgledaš loše, ne bih ti nikada dala te godine i mnogo gore boje glasova su se rešavale – kazala je Viki.

Na kraju je Sale izjednačio, pa je doveo Anu u situaciju da bira između Milice i Andree, a ona je ona je odmah donela odluku.

-Kolege, ja vama ostavljam jedinicu za koju ste glasali, a ja se držim moje dvojke. Čudi me da su Snežana i Bosanac glasali ovako, posebno Boske – istakla je ona, tako da je Andrea prošla dalje, dok će Milica pevati ponovo u baražu.

-To se kaže, prodao i izdao. Da li je moguće da nije glasao, on jako dobro čuje. Sada se pravi koalicija Snežana i Bosanac – zaključila je Viki, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

You might also like