Melis Jusić i Mia Smilljanić – (08. 04.)

i – (08. 04.)

Žiri je nakon nastupa izneo niz kritika na račun njihovog pevanja, a svi su bili saglasni da su njih dvoje još uvek mladi i da im treba još muzičkog iskustva.

Na samom početku komentarisanja, Viki Miljković je iznela svoj stav, a istakla je da ovo glasanje nije realno i da je takmičarka iz tima njene kume Cece Ražnatović morala da dobije više glasova.

-Ovo nije realno, nema poentu i nije normalno. Melise, ja sam ti dala glas jer sam mislila da ti niko neće dati. Ovo zaista nije bilo dobro, ako me pitaš ima mnogo toga, spisak je dugačak i neću da ređam. Sa druge strane, mislim da je Mia morala da dobije bar pet glasova, a što ne i šest. Prva pesma je bila fenomenalna, druga može i da se diskutuje. Bolje dalje ništa da ne govorim, ovo nije realno – rekla je Viki.

Đorđe David je kroz svoje izlaganje dao nekoliko saveta mladim pevačima koji će im sigurno značiti u nastavku takmičenja ako u baražu prođu dalje.

-Ne sme da vas savlada umor, ne sme da vas pobedi čekanje. Tebe je pobedilo u totalu, nije te bilo jednostavna. Takmičarka broj dva, ovu ću Ceci da pripišem što me nisi zvala za matricu. Imam pravu matricu koja bi je baš onako pumpala. Odlično si otpevala, sve je to bilo odbro, ali mislim da nisi imala tu pomoć u matrici – dodao je Đorđe.

Marija je u svom komentaru istakla da malu prednost daje takmičarki, ali sa druge strane ipak od nje večeras Mia nije dobila podršku.

-Takmičara broj jedan nije služio glas, imao je dosta grešaka. Takmičarka broj dva ima možda laganu prednost, ali Mia zvučala si kao da si u nekom dečijem takmičenju, u nekim zvezdicama. Razumem da imaš samo 19. godina, ali moraš da shvatiš da su neki i sa 17. pobeđivali – kazala je ona.

Bosanac je u smom izlaganju rekao da je prvi takmičar odabrao pogrešne pesme, pa je priznao da je nagovarao Anu Bekutu da mu ona da glas, da on ne bi „kvario“ svoje glasanje.

-Ovakav program izabrati za tebe, ja se pitam zašto. Toliko ukrasa i u jednoj i u drugoj pesmi, sličnih ali to ni slučajno nije za tebe, od pucanja glasa, pa sve ostalo. Što se tiče druge kandidatkinje, vidi dušo moja, a to se odnosi i na sve mentore. Prva pesma od gospodina Al Dina, ja sam se čudio kako se napravila ovakava pesma, to je uzeto iz duhovne muzike bošnjaka. Ako se ne otpeva tako kao on, to zvuči kao zvezdice, nisi ti kriva, možda je kriva mentorka, koja ne zna genezu – rekao je on, a Ceca mu je odmah odgovorila:

-Ne znaš ni ti moju genezu koja će da te snađe posle ovoga, pa ćeš da videš genetičaru i geneze tvoje!

Nakon ove rasprave, Ana Bekuta je iznela svoje mišljenje, pa je ipak priznala da je za takmičara glasala po nagovoru Bosanca.

-Melise, ja sam dala treći glas tebi zbog Bosanca, on mi je rekao daj ti da ja ne kvarim, nisam glasao. Sve ti je već rečeno, ranije si malo bolje radio, bio si bezvoljan, nisam osetila taj duh borbe, samo si čekao da to sve prođe. Čim se tako doživi ovo, onda nema glasova, borba u svakom mometu i svakom krugu mora da bude, kao i u životu. Mia tebi sam dala glas jer se ti meni dopadaš, jeste to za Al Dinovu pesmu tačno, ali sam ti zbog duge pesme dala gals – rekla je Ana Bekuta.

Na kraju su mentorke dale svoje završne reči, dok je Saša Popović dodao da će večeras biti jedan od najtežih baraza. Imamo osam takmičara, a samo troje prolaze u naredni krug takmičenja.

-Melise, čuo si sve ono o čemu ti i ja pričamo stalno, a pogotovo smo pričali na poslednjoj probi. Ti ako nemaš volju bilo šta da radiš, onda treba da razmisliš da li to treba uopšte da radiš. Došao si prilično umoran, bez volje, znam da si u postu, selio si se, ima razloga zbog kojih si umoran. Ono što si večeras pevao, ni danas, ni juče na probi nije bilo, zato mi je žao. Smandrljao si tu drugu pesmu, ti si pevač koji može, koji zna da peva i ima lepu boju glasa. Ja te molim da tu pesmu otpevaš u baražu kako treba, daj sve od sebe – rekla je Snežana.

-Mia je trebala da dobije više glasova, ne mora šest. Nije mi bila energična u prvoj pesmi, ali je drugu jako lepo donela. Ona je dete koje se trudi, ali mislim da si trebala više glasova da imaš, i on je trebao da dobije više. Mislim da ste oštećeni oboje, ali uz vas sam u baražu – zaključila je Ceca.

You might also like