Milica Stijepić i Šejla Zonić – (09. 12.)

i – (09. 12.)

U prvom ženskon duelu, snage su odmerile i Šejla Zonić nakon čije je nastupa Saša Popović otkrio šta su završili članovi žirija Zvezda Granda.

– Meni je žao što neki glasić nismo dali jedinici, divno je pevala naročito drugu pesmu. Nemoj ovo lično da shvatiš. Šejla bila si divna, možda mi je nedostajalo malo daha u strofi kod Zorice– rekla je Bekuta, sa kojom su se i ostali članovi žirija složili.

– Meni je prva odlična bila za početak sigurna, dobro. Druga kandidatkinja, fantastično nijansiranje rimtmičko u prvoj pesmi, ali si istu stvar prenela na drugu i to će te verovatno koštati u nekom od narednih krugova. Narodnjaci su mnogo zahtevni ako se hoćeš na taj način bacati zabavno, narodno– dao je svoj sud Bosanac.

Đorđe David posebno je ostao očaran Šejlom za koju je rekao kako bi je poslao direktno u kada bi imao „Zlatno dugme“.

Nakon pohvala i saveta, Popović se započeo temu fakultetskog obrazovanja i diplome Viki Miljković koja se godinama unazad spominje u emisiji.

– Krenula sam 1991/2 i desilo se šta se desilo i ja sam išla vanredno i završila sam 1996 kada sam već bila u Beogradu. Nisam išla redovno, desilo se to. Moraću da ga odvedem da vidi gde sam diplomirala– objasnila je Viki, kada je Ceca skočila:

– Šta mu se pravdaš? Nije mu ni volja ni želja samo te čačka– prodrala se Svetlana.

-Saša je zatim prešao na Bosanca koji je u svom stilu odgovorio kako ništa nije završio , a onda uozbiljio situaciju i priznao da je završio Ekonomski fakultet. Još jedna članica koja se pohvalila Muzičkom akdemijom je Snežana Đurišić.

– Šta si ti završio? Da vidimo tvoju diplomu kad si toliko pametan?- dobacila je Viki Popoviću koji se našalio kako je zavšavao kuće.

You might also like