Milica Gajić i Adela Smajlović – (21. 10.)

i – (21. 10.)

Adela je osvojila većinu glasova stručnog žirija, a samo je Mili prednost dao Milici Gajić.

Saša je poželeo da čuje i mišljenje Adeline porodice koja je za veoma kratko osvojila simpatije žirija i publike.

-Srećni smo i ponosni, ne znam šta više da kažem- rekla je Adelina majka, a Sale je Milicinoj mami poručio da ne bude razočarana budući da se i njena ćerka sjajno predstavila.

S obzirom da je Mili jedini drugačije glasao, Popović je želeo da čuje prvo njegovo mišljenje.

-Nekako mi je Milicina boja glasa komercijalnija, dok je Adela pesmu „Otkači“ dobro izvela, ali nije to njen tip pesme, ne ide tvoja boja uz to. Kandidatkinja broj jedan izgleda odlično- poručio je Milić, a kako je Adela pevala poslušajte u videu ispod:

Pohvale na Adelin račun stigle su i od Cece Ražnatović, ali i Marije Šerifović čiju je pesmu Smajlovićeva večeras pevala.

-Adela je dobra, samo jedan dobronameran savet. Svađaš se sa pesmama, nemoj to da radiš. Slušaj malo o čemu se radi u tim pesmama i razmišljaj šta zapravo izgovoraš i šta pokušavaš nekome da kažeš. Milica se malo pogubila, vidim da ne zna ni kako da se ponaša, ali svakako želim sreću u baražu-rekla je Šerifovićeva, a svoj sud dao je i Đorđe David.

-Ja volim bandidete na stejdžu, a ti zvučiš kao da te zlostavljaju i kao da si došla ovde da pbegneš. Života nemaš, fajta nemaš, a Adela mi je bombona- poručio je roker Milici.

Međutim, potpuno neočekivano, komentare žirija prekinula je Cecina digresija upućena Saši Popoviću.

-Sale, samo da ti kažem nešto. Ako si nas pozvao u ovaj žiri, moraš da znaš da je ovoj deci jako bitno to šta mi imamo da im kažemo, a ne da nas ovde sečeš kap neki kasapin. Mi treba da sedimo ovde kao mumije, a ti da se nad nama iživljavaš kako ti je volja- odbrusila je Svetlana, na šta je Saša odgovorio:

-Posmatrao sam Svetlanu u prošlim emisijama kad sam davao panik taster Miliju i Bosancu, znaš kako se smejala. A kada je ona dobila panik taster, u stvari kad joj je isteklo vreme….pa ako ne možeš, Svetlana, za trideset sekundi nešto da kažeš, molim te idi kući!

Ipak, Ceca je ustala, pokupila svoje stvari i napustila studio.

-Doviđenja, nikakav problem. Odoh ja, doviđenja, pa ne moraš dva puta da kažeš i onako je dosadno!- odbrusila je pevačica.

-Samo da vam kažem, Ceca je sad iskoristila priliku da ode do toaleta!- rekao je Sale kroz smeh.

-Nisam!- čulo se iz bekstejdža, a kako je izgledalo Cecino napuštanje studija pogledajte u videu:

Mili je odmah posavetovao Violetu da bude prava kuma i pođe za Cecom, što je pevačica zamalo i uradila.

-Ja neću da se igram s vama i raspravljam- dodao je Saša.

Na samom kraju rasprave, reč je dobila Adelina mentorka Snežana koja je savete i reči hvale imala za obe takmičarke.

You might also like