Milenko Despotović – Đurđevdan i Zauvjek tvoj – (05. 11.)

– Đurđevdan i Zauvjek tvoj – (05. 11.)

Na opšte iznenađenje, dok su se Marija, Đorđe, Bosanac i Viki spremali da pritisnu panik taster, Mili je takmičaru dao glas, uz obrazloženje da ga je veoma zabavio tokom nastupa, a zatim mu se obratio.

-Ovo je najoriginalnija interpretacija u „Zvezdama Granda“ ikada! Borio sam se kao lav za tebe – rekao je Mili, a onda se povela polemika o tome kako je takmičar uspeo da dođe do prvog kruga.

– Pa ko je taj žiri koji te je slušao? -pitala se Viki, a zatim je Saša objasnio o čemu je reč.

–Nisam te pustio na audiciji, ali sam zbog intevencije jednog vašeg kolege na kraju ipak pristao. Jedan golub mi je šapnuo da rok muziku pevaš top. Vidi sine, sj*bao si i mene i njih – rekao je Popović, što je zaintrigiralo sve članove žiriji koji su insistirali da im kreativni direktor Grand produkcije otkrije koji pevač se založio za ovog mladog momka iz Gornjeg Milanovca, ali Saša to ipak nije želeo da otkrije.

Iako je panik taster ostao upaljen do samog kraja, takmičar je dobio priliku da otpeva i pesmu „Divljih jagoda“ što je zabavilo sve u studiju.

–Ne valja– kratko je svouj komentar dao Đorđe David.

–Ja nisam toliko fasciniran takničarem koliko Milijem koji misli da je u kafani i da mu se ovde ispunjavaju želje, kao da je popio malo više, on peva kao da si pustio ploču na 78– dodao je Bosanac, dok je Marija sve vreme takmičara gledala sa čuđenjem.

You might also like