Sidik Šabanović i Inel Nukić – (30. 03.)

i Inel – (30. 03.)

Članovi žirija složili su se da su nijanse presudile ko će proći dalje, ali i da Sidik ne treba da brine jer za nejga „nema zime“ kada je ovaj posao u pitanju.

– Sidik, takvo osveženje i drago mi je da si se opustio, sjajno ti leži. Bio si fenomenalan. Inele, bio si tačniji u baražu, samo mislim da si bio uplašen i da se ta nervoza videla, ali meni ste obojica za direktan prolazak– objasnila je Ceca sa kojom su se složile Sneža i Viki.

Poseban utisak ovaj duel je ostavio na Milija koji nije krio oduševljenje njihovim izvedbama, i napretku koji pokazuju svakim pojavljivanjem.

– Čestitam Inelu što si ti izašao pred Sidika koji je teška artiljerija. Niko mu se nije ovako približio u duelu, jer Sidik jednostavno uđe i razbije i bez obzira što drugi kandidat razbije, Sidik nudi uvek više, a ti si uspeo da se izjednačiš u toj borbi-rekao je Mili koji je Sidiku ovog puta našao malu zamerku da je u Šabanovoj pesmi “ malo bio odsutan, zbog čega ga je Popović pecnuo kako je on vrsni poznavalac Šabanovog opusa.

– Ja poznajem svu muziku ovog sveta jer je ja osećam. Nije bitan opus nego šta dolazi do slušalaca, ako je prelepo pun je pogodak– odgovorio je kompozitor kada se na veliko iznenađenje svih umešala Ceca.

– A što Mili ne bi znao Šabanov opus? Ajde objasni mi– dobacila je Ražnatovićka što je začudilo Popovića

– Posadiću ove jednu šljivu i obesiću se- uzvratio je Saša.

Keba je pohvalio oba kandidata, a posebo Inela kome je ponudio da uradi besplatno pesmu, kada se poželeo da ispuni jednu želju o kojoj dugo mašta.

– Imam jednu želju da Svetlana i ja u sledećoj emisiji nakon više od trideset godina prvi put zajedno uživo otpevamo „U snu ljubim medna usta“– rekao je Keba kada je počela je šala da će žiri da ih ocenju što Ceca nije želela i odlučila da zapevaju odmah.

You might also like