Mia Smiljanić – Od milijun žena i Kesteni – (26. 11.)

– Od milijun žena i Kesteni – (26. 11.)

Stručni žiri zbunila je činjenica da Saša Popović poznaje takmičarkinog tatu, ali je objašnjenje ubrzo usledilo.

-Mia se takmičila u „Nekim novim klincima“, a i njena sestra koja joj je podrška u bekstejdžu. Ona ima sedamnaest godina, znači sledeće godine da se prijavi (smeh) Obe da pevate da tata ne mora više da radi sa firmom, to sa staklom- našalio se Sale, a naravno sve je zanimalo čime se Miin otac bavi.

-Tata zastakljuje terase- odgovorio je iz čuvene sobe emocija.

Naravno svi su se oduševili, a onda je Sale priznao da je tu informaciju podelio sa Milijem čim se mlada takmičarka stala na scenu.

-Mili je rekao da će prvi dati glas jer treba da mu se zastakli terasa- našalio se Popović.

Mia Smiljanić je definitivno još jedan primer da su deca iz takmičenja „Neki novi kinci“ izrazito talentovana, ali i da su stasala u prave i ozbiljne pevače, a to je žiri ovoga puta i nagradio.

Očekivano ili ne, Mia je izabrala Cecu za mentora, a Popović je odmah želeo da čuje razlog.

-Još kada sam došla znala sam da želim Cecu, ali nemam konkretno obrazloženje. Volim je i to je to- istakla je Mia.

Usledila je lavina pozitivnih kritika i komplimenata na račun mlade pevačke nade, a Ceca je sa širokim osmehom prihvatila u svoj tim i poželela joj dobrodšlicu.

-Htela sam te, a mislila sam da ćeš izabrati Mariju. Znaš da sam ti rekla Maro da je ova devojka tvoja? Kompletan si paketić, da me ne shvatiš pogrešno i vizuelno i glasovno je sve kako treba, samo ćemo malo da nalickamo- istakla je Svetlana,nakon čega je sa razlogom takmičarka usplahireno napustila scenu.

You might also like