Elmin Janjoš – Med i slatko grožđe i Sve je na prodaju – (19. 11.)

– Med i slatko grožđe i Sve je na prodaju – (19. 11.)

-Jao ja sam se taman ponadala da ću sad da dobijem kandidata. To što malo fali, to devojci sreću kvari (smeh). Ja da ne bih dobila pedalu, brže bolje sam pritisla taster. Pa što niste dali taj jedan glas?- bunila se Viki.

-Pobegao ti voz- odmah je dobacio Saša Popović koji je da svoje mišljenje o Elminovom nastupu.

-Vidi pevao si dobro, ali bez neke energije. Imam utisak da si pola žirija umorio, a polovina ti je dala glas- istakao je Popović.

Sa njim su se odmah usaglasili i ostali članovi žirija, a zaključak svih je da je manjkalo energije. Iako su tokom nastupa Janjošu sugerisali da se razmrda, na žalost nije ih poslušao pa je zato i rezultiralo sa samo četiri glasa.

-Prespavao je pola nastupa, pevao je zatvorenih očiju. dala sam mu glas preko volje. I govorila sam mu sve vreme da nas gleda i da nam se obrati- obrazložila je Ana, dok se Snežana Đurišić pobunila.

-Pa dobro, ali nije za ispadanje- dodala je pevačica.

Uprkos Violetinoj i Snežaninoj želji da se takmičaru pruži šansa, Saša Popović objasnio je da su pravila tu da bi se poštovala.

-Ima problem kod izbora pesme. Nije dovoljno biti samo talentovan, za moj pojam, jer svi koji ste ovde ste talentovani. Pored toga treba da poseduje talenat za ophođenje, savladavanje materijala. Ti si jedan amater sto posto i moja procena je da ne pevaš nigde. Možemo da se bavimo talentovanim amaterom koji je izuzetan i vidiš da je rođena da zvezda, ovako nema smisla da trošimo reči- rekao je Bosanac, nakon čega je Elmin potvrdio da se pevanjem još uvek ne bavi.

Ostali članovi žirija koji nisu pružili podršku Elminu nisu komentarisali nastup, ali sudeći po izrazima lica bili su istog stava.

-Pravila su pravila i to je to!- kratko se poručio Sale, dok je kandidat napuštao scenu.

You might also like