Antonija Čerkez i Lidija Graovac – (02. 12.)

i – (02. 12.)

Svi članovi žirija složili su se da je bila nadmoćnija u odnosu na Lidiju koja je inače frizerka i ne bavi se pevanjem.

– Antonija, prelepa si. Ako ti ja to kao žena kažem mogu da mislim šta kažu muškarci. Bila si stabilna, vesela, sve što od tebe i očekujemo. Što se tiče Lidije, ti imaš glas ali moraš da naučiš da ga ukrotiš i usmeriš– rekla je Ceca sa kojom se složio i Đorđe David.

Poznata kao veliki kritičar, svojim komentarom Marija Šerifović je oduševila Čergezovu koju je pohvalila da je bila dobra.

– Neka sam dočekala da čujem nešto od Mare– sa osmehom je dodala Antonija.

Ana Bekuta je podržala Lidijin talenat, dok je za Bosančevu kandidatkinju imala pitanje.

– Lidija, vidim da se ne baviš ovim poslom, odličan početak pokazala si talenat, ali u drugoj pesmi se nešto desilo. Ti možeš da pevaš. Antonija, sjajna, odlična. Imam jedno važno pitanje- Jel tebi ubija tremu to što nikada ne gledaš u pravcu žirija, uvek gledaš levo?– pitala je Bekuta na šta je Popović dobacio kako gleda u njega i da zato dobro peva.

– Ka Bosancu gledam, ali nisam primetila da bežim pogledom od vas. Od Mare bežim, ali Cecu sam baš gledala u prvoj pesmi – iskrena je bila takmičarka, a Mili se našalio kako joj treba pravi mentor i posavetovao je da bude lošija kako bi on dobio šansu da je uzme u svoj tim.

Na kraju Bosanac je rekao kako je prva kandidatkinja najbolja pevačica među frizerima dok je njegova takmilarka bila odlična.

You might also like