Hamza Gušić – Stari i Da je krv voda – (24. 12.)

– Stari i Da je krv voda – (24. 12.)

Žiri ga je prepoznao čim je izašao na scenu, a kako su pesme odmicale, tako su pristizali i glasovi, pa je nastup završio sa pet glasova koliko je bilo doboljno da bira mentora.

Svima je zasmetao izbor druge pesme, koju takmičar nije izveo baš najbolje, a priznao je da je ovu numeru odabrao na nagovor klavijaturiste iz benda.

-Ja bih pre svega pohvalio klavijatruristu, pohvalno je da je Hamza pevao, vežbao i spremao se za nastup. Samo te nije čuo u donjim lagama, pa je mislio da ćeš proći na visinama, drugu pesmu nisam ništa razumeo. Dao sam mu prvi glas da bi ga podigao, u visinama ima prelep umeren triler, odličnu boju. Ti si odličan materijal za rad, moram još jednom da pohvalim tvoj bend, posebno harmonikaša, klavijaturista izgleda tu vodi glavnu reč, a on samo cokće – rekao je Bosanac.

-Hamza, u prvoj pesmi te ništa nisam razumela, ko je kome baba, tekta stric. Razumela sam da si tu pesmu pevao upravo zbog refrena da bi tu mogao da rukneš, nije baš pamento, ali si to dobro otpevao. Druga mi se nije dopala, nisi ni tekst pevao tačno – rekla je Majija.

Hmaza je nakon ovih komentara za mentora odbarao Mariju, a njena rekcija je nasmejala sve.

-Nemoj mene života ti. Sale koliko imam kandidata, evo neka Svetlana uzme -rekla je Marija, a Saša je odgovorio:

-Ti imaš 15, Ceca 18, a Bosanac nećete verovati ima četiri kandidata.

-Može Hamza, ajde da probabo, ako ne budeš bio dobar ja ću dići ruke od tebe. Samo nemoj da me nerviraš jer sam gladna i nervozna, ako nisi u stanju to da ispuniš, onda nećemo da se igramo – rekla je Marija, atakmičar je odgovirio:

-U stanju sam da ispunim to, jer sam i ja uvek gladan i nervozan.

You might also like