Mia Smiljanić i Stefan Lazarević – (14. 01.)

i – (14. 01.)

Tokom izvođenja prve pesme „Vučice“ od Kaliopi Miji su podršku pružile sestre, a za Stefana su iz sobe emocija navijali devojka i brat dok je izvodio pesmu Šabana Šaulića „Viđaš li mi staru ljubav“ , a uz ovu numeru Ceca i Bosanac su se zagrlili koji su i mentori kandidatima.

Nakon prvog kruga pesama ukupno je bilo dva glasa, za svakog kandidata po jedan.

Kada je Mija zapevala „Nek te telo nosi“ od Van Goga, uspla je da razdrma članove žirija Viki i Đorđa od kojih je i dobila glasove, dok je Miloš odabrao „Ruzmarin“, a tokom nastupa Viki je i njemu dala glas podrške.

Kandidati su nastupe završili jednakim rezultatom 4:4 i zajedno otišli u , a osim toga kandidati su isto godište i oba kandidata su iz Beograda.

–Realno je da idu u baraž oboje. Kandidatkinja broj jedan je izabrala pogrešne pesme, mislim da joj ne leži ni Kaliopi niti Van Gog, ovo nije priredba. Ovde se bljuje krv. Mesto ti je u sledećem krugu. Miloše mislim da ti ove pesme ne znaš da pevaš -rekla je Marija Šerifović iskreno.

Sa Marijom se složila i Snežana Đurišić.

-Kandidat broj jedan je pevao bez energije kao da mu niz vene ide kisela voda -sugerisala je Snežana Đurišić.

–Kandidatu broj jedan sam dao glas jer mislim da si imao niske intonacije, mislim da je to trema, a „Vučici“ sam dao glas jer mi se dopala druga pesma, prva je bila puna falševa. Mora da se reži, ako prođeš neka ti Ivana objasni koliko se krvi i znoja da na svakom tonu – bio je komentar Đorđe Davida.

–Mislim da je kandidatkinja bila bolja od kandidata. Izgledaš fenomenalno, a bila si večeras ubedljivija i dominantnija – dala je Viki svoj sud, a onda ju je u izlaganju prekinuo Saša Popović.

–Dobro Viki, budi malo kraća – rekao je pevačici Saša Popović i prekinuo izlaganje.

–Dobro evo završila sam, mene uvek prekidaš -odgovorila je ljutito Viki.

Na ove reči Saša je zamolio Milija da iznese svoj sud i nauči Viki kako da komentariše kandidate.

-Divni ste, super izgladate, ali nije dovoljno. Jednostavno pevački nije dovoljno. Bili ste loši – kratko je rekao Mili, a Ana i Bosanac nisu želeli ništa da komentarišu, ali je zato Ceca zaratila sa žirijem.

-Naravno, ne slažem se sa žirijem. Ova devojčica je ozbiljan talenta, ima potencijal. Ne mogu i ne treba svi da pevaju kao Pavaroti da bi napravili uspešnu karijeru – rekla je folk diva.

–Stefane, čuli smo se dva puta i oba puta sam te uputio, dao sam ti korisne savete. Svaki put si mi rekao da znaš. Prema tome kad si znao nisam imao šta da ti pokažem. Rekao sam ti na šta sve treba da paziš, a ti si rekao znam. Naučićeš ti sve, dobar si ti. Talentovan si – poručio je Bosanac svom kandidatu.

–Ipak ja imam razumevanja za Bosanca, on ima čak četiri kandidata – našalio se Saša Popović.

You might also like