Mia Smiljanić i Ivona Damjanović – (20. 05.)

i – (20. 05.)

Duel je završen sa po četiri glasa za svaku kandidatkinju.

Nastup je prva komentarisala Marija Šerifović.

–Meni su one bile li la, mislim da je najbolja od svih pesama bila „Romale, romali“. Mia bilo je lepih trenutaka, ali nisi bila prisutna, ubila te je trema – zaključila je pevačica, na šta se u razgovor uključio i Saša Popović.

–Gledao sam ja Amidži šou, tamo je bila sjajna .Ne znam šta joj se desilo na sceni? – rekao je kreativni direktor, a onda je Mia zapevala sa Snežanom kao prateći vokal i oduševila žiri, a zatim joj je Ana rekla:

–Mila, trebalo bi da izađeš iz senke Ivane Selakov.

Viki je iznela drugačije mišljenje:

–Devojke prelepo izgledate, imate lepu energiju i meni ste odlične. Uživala sam i trebale ste da imate više glasova – rekla je pevačica.

Mili se složio sa Marijom Šerifović.

–Sve što je Marija rekla je tačno, želim da pohvalim takmičarku za ovo pevanje uz Snežanu. Izgleda super, tonira, ali mora da prevaziđe tremu. Džaba sve ako te uhvati trema, ne možeš da pokažeš ništa od toga – rekao je kompozitor.

Đorđe David bio je kratak ovog puta i samo zaključio:

–Vas dve ste super, alal vam vera na muzikalnosti, izgledu. Zaslužujete da idete u naredni krug.

-Mia, moraš da budeš napred, bila si dobra, ali nije dovoljno za više glasova. Druga takmičarka, njeno izvođenje druge pesme govori da može više od toga što je dala – kazala je Snežana Đurišić.

Za kraj, svoj sud obbrazložio je Dragan Stojković Bosanac:

–Kandidatkinja broj jedan je bila fina, dobra i dosadna, zato sam ti dao glas. Kandidatkinja broj dva je bila još dosadnija – našalio se harmonikaš, ali se mentorkama Ceci i Ani njegova šala ni malo nije svidela:

–Nisma zadovolja glasanjem žirija – istakala je Ana, a njeno mišljenje deli i Ceca Ražnatović koja je zaključilada je ipak najdosadniji Bosanac, te da nije pokazao empatiju, na šta je samo kratko odgovorio:

–Pa nisam ja srpska majka ni srpski otac kao ti – zaključio je harmonikaš.

You might also like