Marija Previšić i Semir Džanković – (12. 05.)

i – (12. 05.)

Sve je proticalo po planu, sve dok žiri nije došao na ideju da zasvira Popoviću na uvce i otpeva rođendansku pesmicu, što je direktora iznenadilo.

Marija iz tima Dragana Stojkovića Bosanca predstavila se pesmama „Šta to beše ljubav“ i „Bitanga i princeza“, dok je miljenik Cece Ražnatović odbarao numere „Još je ne zaboravljam“ i „Ne znam gde si“, a nakon duela rezultat je bio izjednačen – 5:5.

Iako je delovalo da će Semir dobiti šesticu, Marija Šerifović je u poslednjem trenutku povukla svoj glas.

-Kandidatkinja pod brojem 1 je prelepo pevala prvu pesmu, a u drugoj je malo više je menjala melodiju, više nego što mi volimo,ali bila je bolje nego u prvom krugu. S druge strane, žiri je ovde komentarisao ko će da ugasi svoj glas za Semira. Vidi, nije bilo dobro, nije ti leglo, kao silovanje neke pesme. Žao mi je, znaš da te volim, ovo je prvi put da sam povukla glas. Mnogo si pregazio drugu pesmu- prokomentarisala je Marija, a takmičar odgovorio da je to učinio od prevelike želje.

–Ajde da se pravimo da se to nije desilo – dodala je Marija, dok je Snežana Đurišić ishvalila prvu kandidatkinju, a drugog iskritikovala.

-Veliki kiks se dogodio, nije za oprostiti za ovaj krug, u baražu povedi računa. Ali svakako si kandidat koji zaslužuje da ide dalje – rekla je Sneža Semiru, a njeno mišljenje delila je i Ana Bekuta.

-Mislim da ne razmišljaš dobro, ne biraš pesmu koje ti leže. Više si pokazao svojih nedostataka, nego pevanje. Umešnije biraj pesme – posavetovala ga je Ana.

Aleksandar Milić Mili istakao je da je glasao za Mariju jer dobro peva, dok je Semiru uputio par kritika.

-Ono što ti možeš ja mislim da je više nego što pokazuješ. Kad hoćeš da daš energiju ti se izgubiš. Ovo nisu teške pesme, a gađaj falševe bez ikakve potrebe. Imaš 70 posto što treba svakom pevaču, a na ovih 30 treba da radiš – rekao je Mili.

Pored takmičarke i sam mentor dobio je pohvale za rad sa kandidatima, a to je prvi primetio Đorđe David.

-Definitivno se vidi da se Bosanac uključio. Ovo je tvoje najbolje izvođenje od početka takmičenja– rekao je Mariji roker, dok je Semiru poručio:

-Kad sam čuo da si podigao zadnji točak, ti si meni tu dao za pravo da se opredelim za tebe i glasam.

-Meni su oba kandidata bila dobra, mislim da su za sledeći krug. Tačno je da je Semir imao kiks, ali to je bilo iz prevelike želje, ali ne bih to uzimala za zlo. On je ozbiljan kandidat i jedan od favorita u Cecinom timu – istakla je Viki Miljković, a takmičarka iz Bosančevog tima zatražila je reč.

-Zahvaljujem se modnoj kući Bosanac fashion na ovoj divnoj kreaciji– rekla je Marija, a Viki pitala da li je on to šio.

-Kad je on pored Cece, on ništa ne čuje – dobacio je Popović, a takmičarka odgovorila da se samo našalila.

-Taman sam se uplašila – rekla je Viki, a Boske se nadovezao:

-Ali sam uticao!

Završnu reč dobili su mentori. Ceca je istakla da publika već zna o kakvom pevaču radi, te nije želala da kudi svog takmičara.

-U njega verujem sto posto, nisam gluva da se suprotstavljam kolegama da nisi bio u falšu, ali idemo dalje, znam da ima šta da da – istakla je Ceca, a Bosanac je svoj komentar poželeo da da pesmom.

On se dohvatio harmonike, pa na uvce zasvirao Saši Popoviću rođendansku pesmicu, a horski ga je ispratio ceo žiri.

-Neka ti je srećan 29. rođendan – našalila se Sneža.

-Pamti pa vrati – dobacio je Bosanac.

Ovaj gest dirnuo je Popovića, te se obratio kolegama i gledaocima.

–Kad sam prvi put počeo da vodim „Zvezde Granda“ imao sam 49 godina, sad imam 69, a nadam se da ću i sa 79 godina sedeti ovde- rekao je setno Saša, a Marija se nadovezala:

–Ali sa novim žirijem.

-Može da bude novi žiri, ali u publici će biti Novka– našalio se Saša, dok je žiri zatražio od Bosketa da oplete jedno kolce za direktorov rođendan.

-Bez tebe i Novke ništa – rekla je Marija, a Popović se zahvalio i poručio publici da će kolo zaigrati kolo kod Žike u emisiji „Nikad nije kasno“.

You might also like